Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ef071df8af4bc5db3f3e413a8de2db5e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
KKV hyväksyi Caverionin myynnin – sisältää yhden ehdon – Uutisalue

KKV hyväksyi Caverionin myynnin – sisältää yhden ehdon

Euroopan komissio on jo hyväksynyt kaupan, mutta kaupan lopulliseen hyväksymiseen tarvitaan KKV:n hyväksyntä.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on hyväksynyt talotekniikkapalveluja ja teollisuuden kunnossapitoa tarjoavan Caverionin myynnin pääomasijoitusyhtiö Tritonille.

Hyväksymisen ehtona on se, että Triton myy Fidelixin Pohjois-Karjalan-liiketoiminnan. KKV:n mukaan yrityskaupalla olisi haitallisia kilpailuvaikutuksia rakennusautomaation projektien sekä huollon ja kunnossapidon markkinoilla Pohjois-Karjalassa. Markkinoille jäisi käytännössä vain yksi merkittävä kilpailija.

Triton omistaa ennestään muun muassa Assemblin- ja Habeo Group -konsernit, jotka tarjoavat taloteknisiä palveluita Suomessa.

Triton sitoutuu myymään Fidelixin Joensuun-yksikön koko liiketoiminnan kolmannelle osapuolelle. Yrityskauppaa ei voi panna täytäntöön ennen kuin ostajan kanssa on tehty sitova sopimus ja KKV on hyväksynyt ostajan.

KKV selvitti kaupan kilpailuvaikutuksia Suomessa. Euroopan komissio tutki Suomen ulkopuoliset kilpailuvaikutukset ja hyväksyi kaupan elokuun lopussa.

Source Link is.fi