Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_02bf2c6d7c340d35dc7345c620192f2f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kolme suomalaista NHL:n välimieskäsittelyyn – tätä se tarkoittaa – Uutisalue

Kolme suomalaista NHL:n välimieskäsittelyyn – tätä se tarkoittaa

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi, Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen ja San Jose Sharksin Kaapo Kähkönen ovat hakeutuneet NHL:n välimieskäsittelyyn.

Välimieskäsittelyssä seura ja seuran rajoitettu vapaa agentti kertovat omat näkemyksensä pelaajan palkasta. Tämän jälkeen välimies määrää palkan, johon seuran on suostuttava (1 tai 2 vuoden sopimus) tai päästettävä pelaaja täysin vapaaksi agentiksi.

Suomalaisista myös St. Louisin Niko Mikkola oli hakeutunut välimieskäsittelyyn, mutta hänen 1-vuotisesta ja 1,9 miljoonan dollarin arvoisesta jatkosopimuksesta kerrottiin sunnuntai-iltana.

Välimieskäsittelyt ovat ohjelmassa 27. heinäkuuta–11. elokuuta. Kuten Mikkolankin tapauksessa, seurat ja pelaajat ovat vapaita tekemään sopimuksen ennen välimieskäsittelyä.

Sopimuksettomista huippupelaajista esimerkiksi Calgary Flamesin Matthew Tkachuk, Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine ja Winnipeg Jetsin Pierre-Luc Dubois eivät hae välimieskäsittelyä.

Heistä Dubois’n agentti totesi viime viikolla TVA Sportsille, että keskushyökkääjä haluaisi pelata Montrealissa. Kanadanranskalaisen mahdollisesta siirrosta juuri kotiseudulle Canadiensiin on ollut spekulaatioita jo pidempään.

Source Link is.fi