Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a8a2d6af05cbb1970ffb3d8074df090f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kommentti: Väistämätön matka on alkanut – näistä syistä Nuoret Leijonat voittaa MM-kultaa – Uutisalue

Kommentti: Väistämätön matka on alkanut – näistä syistä Nuoret Leijonat voittaa MM-kultaa

Edmonton, Kanada

Nuoret Leijonat kaatoi turnausavauksessaan odotetusti Latvian. Samalla alkoi matka kohti väistämätöntä MM-kultaa.

Suomi osoitti Latviaa vastaan olevansa tiivis ja leveä joukkue, vaikka Latvian kaatamiseen sen ei tarvinnut parasta osaamistaan näyttää.

Suomella on neljä tuloksentekoon kykenevää ketjua. Antti Pennanen on valmennusryhmänsä kanssa luonut tasapainoiset ketjukoostumukset, jotka tuskin tulevat turnauksen aikana suuremmin muuttumaan.

Nuorilla Leijonilla ei ole heikkoja kohtia. Joukkue on kurinalainen ja noudattaa Pennasen sapluunaa kuuliaisesti.

Leijonaryhmän suurin valtti onkin monipuolisuus. Joukkue pystyy mukautumaan pelin vaatimustasoon. Se pystyy voittamaan sekä nihkeitä vähämaalisia otteluita että sirkusmaisia maali-ilotteluja.

SM-liigan sensaatiomaalivahdin Joel Blomqvistin pudottaminen joukkueesta toi kysymysmerkkejä maalinsuulle, mutta Leevi Meriläinen ja Juha Jatkola osoittivat jo harjoitusotteluissa, että koppi tarttuu. Lisäksi pelaavalla maalivahtikaksikolla on veskarivelho Kari Lehtosen vankka tuki takanaan.

Suomalaisten tilannetta helpotti entisestään se, että Kanadan joukkue, joka on Suomen kovin haastaja, on kokenut kovia menetyksiä. Esimerkiksi tämän kesän NHL-varaustilaisuuden nelosvaraus Shane Wright ja viime vuoden varaustilaisuuden ykkönen Owen Power sekä yhdeksäntenä varattu Dylan Guenther eivät ole joukkueen mukana.

Tästä Suomen U20-joukkueesta on samanlainen tunne kuin A-maajoukkueesta Pekingin olympialaisissa: kirkkain mitali tulee, mutta millä tavalla?

Source Link is.fi