Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f4e52a0a40707f5e1e3f0c4f7b0835f5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kone sai uuden toimitusjohtajan – Uutisalue

Kone sai uuden toimitusjohtajan

Koneen hallitus on löytänyt uuden toimitusjohtajan vain muutama viikko sen jälkeen kun edellinen toimitusjohtaja ilmoitti lähdöstään.

Hissi- ja liukuporrasyhtiö Kone on nimittänyt yhtiölle uuden toimitusjohtajan.

Hän ranskalainen on Philippe Delorme, joka aloittaa toimitusjohtajana ensi vuoden alussa. Delorme seuraa tehtävässään Henrik Ehrnroothia.

– Philippe on ansioitunut johtaja, jolla on vahvaa liiketoimintaosaamista, sanoo tiedotteessa Koneen hallituksen puheenjohtaja Antti Herlin.

Ehrnrooth jatkaa yhtiön neuvonantajana maaliskuun loppuun saakka ja perehdyttää uutta toimitusjohtajaa tehtäväänsä.

Delorme siirtyy Koneelle Schneider Electriciltä. Viimeisimpänä hän työskenteli Schneider Electricin Euroopan liiketoimintojen johtajana. Delorme oli Schneider Electricin johtoryhmän jäsen vuosina 2009-2023.

Kone ilmoitti kuun alussa, että Ehrnrooth oli kertonut aikomuksestaan jättää tehtävänsä toimitusjohtajana ensi vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon aikana.

Ehrnrooth aloitti Koneen palveluksessa vuonna 2009 talousjohtajana. Hänet nimitettiin yhtiön toimitusjohtajaksi vuonna 2014.

Source Link is.fi