Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_25d9099e9aa935887736f7ad6f97a86a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Konsta Kurikan, 21, baseball-ura etenee – siirtyy Bundesliigaan – Uutisalue

Konsta Kurikan, 21, baseball-ura etenee – siirtyy Bundesliigaan

Ex-pesäpalloilija Konsta Kurikka siirtyy baseballin Saksan Bundeliigaan. Baseball-ammattilaisuudesta haaveileva Kurikka siirtyy Bundesliigassa pelaavan München Haar Disciplesin riveihin.

21-vuotias Kurikka pelasi aiemmin Espanjan pääsarjatasolla pelaavassa valencialailaisessa Antonrchassa. Espanjassa hän pääsi ensimmäistä kertaa pelaamaan ja harjoittelemaan baseballia säännöllisesti ja ajamaan itseään sisään uuden lajin maailmaan.

– Odotan uudelta seuraltani entistä ammattimaisempaa otetta niin harjoitteluun kuin myös otteluihinkin suhteessa Espanjan sarjaan.

– Itse tarvitsen lisää kovaa työtä, hyvää valmennusta ja pelikokemuksen kartuttamista. Näitä kaikkia on tarjolla Münchenissä, hän kertoo Suomen Baseball- ja Softball -liiton tiedotteessa.

Kurikka pelaa heinäkuussa ensimmäiset viralliset maaottelunsa, kun Suomi kohtaa Liettuan, Sveitsin ja Romanian EM-kisoissa.

Suomen kovakätisimpiin pesäpalloilijoihin lukeutunut Kurikka edusti pesäpallokentillä Sotkamon Jymyä.

Konsta Kurikan baseball-unelma tulee jälleen yhden askeleen lähemmäs – suomalaispesäpalloilija solmi kesäksi pelaajasopimuksen Espanjan pääsarjaan

Konsta Kurikan sopimus Espanjaan varmistui: talvikausi kuluu baseball-seura Valencia Antorchan riveissä

Atlanta Bravesin pitkä odotus päättyi – seura juhlii baseballin MLB-sarjan mestaruutta

Source Link yle.fi