Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2555267bfcb679f6fa3c1794fece5d1c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kova väite: Ryan Giggsin naisystävä sai viestin tuntemattomalta mieheltä – näki pian tutun alastonkuvan: ”Silloin ymmärsin” – Uutisalue

Kova väite: Ryan Giggsin naisystävä sai viestin tuntemattomalta mieheltä – näki pian tutun alastonkuvan: ”Silloin ymmärsin”

Jalkapallolegenda Ryan Giggsistä esitettiin järkyttäviä väitteitä walesilaista koskevan oikeudenkäynnin toisena päivänä Englannin Manchesterissa tiistaina. Giggsin entinen naisystävä Kate Greville väitti, että Giggs oli heittänyt hänet alasti hotellihuoneesta Dubaissa, Guardian uutisoi.

Greville esitti väitteet marraskuussa 2020 poliisille, kun Giggs oli naisen mukaan puskenut häntä päällään. Poliisihaastattelu esitettiin tiistaina oikeudessa.

Grevillen mukaan Gigss ”sekosi” Dubaissa, kun pari oli yökerhossa. Greville näki Giggsin tekstailevan toisen naisen kanssa, mutta ex-futaaja kertoi lähetelleensä viestejä tyttärelleen.

Kun pari palasi yökerhosta hotelliin, täysi rähinä alkoi.

– Ryan tarttui minuun. Minulla ei ollut vaatteita ylläni. Hän otti minua kädestä ja ranteesta lujasti kiinni. Hän raahasi minut sviitin olohuoneeseen ja jätti minut lattialle. Hän otti kaikki matkalaukkuni, tavarani ja meikkini ja heitti ne käytävään. Hän sulki oven eikä päästänyt minua makuuhuoneeseen, Greville kertoi nauhalla Guardianin mukaan.

– Olin alasti. Kaikki tavarani olivat keskellä käytävää. Mietin, että mitä juuri tapahtui.

Greville kertasi oikeudenkäynnissä, miten hän tapasi Giggsin vuonna 2013. Hän oli pr-firmansa edustajana auttamassa Giggsiä ja tämän entistä pelikaveria Gary Nevilleä heidän bisnesasioissaan.

Greville ja Giggs aloittivat suhteen, vaikka he olivat molemmat tahoillaan naimisissa. 2016 he kertoivat julkisesti olevansa yhdessä.

Grevillen mukaan suhteen alku oli kuin elokuvista, mutta pian jalkapallotähden ”ilkeä puoli” tuli esiin. Grevillen mukaan Giggs oli omistushaluinen ja manipuloiva. Vaikka Giggs halusi kontrolloida naisystäväänsä, hänellä oli väitetysti itsellään suhteita muihin naisiin.

Greville kertoi oikeudessa löytäneensä Giggsin iPadilta todisteita, että tällä olisi ollut suhde kahdeksan muun naisen kanssa.

Eräs Grevillen tarina tiivistää väitteet hyvin. Greville kertoi saaneensa eräältä mieheltä sähköpostia. Miehen mukaan Giggs oli lähettänyt tämän vaimolle alastonkuvan itsestään. Greville oli saanut Giggsiltä saman kuvan muutamaa viikkoa aiemmin.

– Koko kehoni meni ikään kuin shokkiin. Silloin ymmärsin ensimmäistä kertaa, että hän oli toisenlainen kuin luulin, Greville sanoi poliisille.

Giggs on kiistänyt väitteet. Manchester Unitedin pelaajalegenda on syytettynä Grevillen ja tämän siskon Emman pahoinpitelyistä sekä häiriökäytöksestä vuosina 2017–20.

Source Link is.fi