Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7eee4bc99895494071323ce47fe4d341, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Krisse Salmiselle on suututtu kaksi kertaa stand up -keikoilla – nämä vitsailut olivat liikaa – Uutisalue

Krisse Salmiselle on suututtu kaksi kertaa stand up -keikoilla – nämä vitsailut olivat liikaa

Krisse Salminen nousi tv:stä suomalaisten tietoisuuteen yli 20 vuotta sitten.

Koomikko Krisse Salminen on mukana Suomen Komediateatterin ensi syksyn Näillä mennään -revyyssä. Kyseessä on jo neljäs kerta, kun Salminen on mukana kyseisen teatterin revyyssä. Mukana on jälleen sketsejä, laulua ja tanssia.

– Tässä yhdistyy kaikki, mistä tykkään, Salminen kertoo revyyn lehdistötilaisuudessa.

Salmisella on pitkä ja monipuolinen kokemus yleisöjen naurattamisesta. Hänet nähtiin ensin tv:ssä Hyppönen Enbuske Experience -ohjelmassa vuonna 2002. Jo seuraavana vuonna hän ihastutti omassa Krisse-ohjelmassaan, joka myöhemmin muuntautui Krisse Show’ksi. Ohjelmissaan Salminen muun muassa haastatteli julkkisvieraita persoonallisella tyylillään ja leikki näiden kanssa barbeilla.

Salminen on tullut tunnetuksi hupsun blondin esittämisestä. Vaikka omia tv-ohjelmia ei ole esitetty enää aikoihin, sama hahmo elää edelleen esimerkiksi Salmisen stand up -keikoilla.

Viime vuosina on eletty varsinaista nostalgiabuumia, ja monet takavuosien suosikkiohjelmat ovat tehneet paluun. 2000-luvun alku on trendannut niin muodissa kuin musiikissakin, joten voisiko Krisse Show myös tehdä paluun? Salmisen mielestä tämä olisi mahdollista.

– En ole miettinyt, että saisipa sen telkkariin. Mutta jos jollain olisi jokin loistava idea siihen, niin en ajattele että ei, Salminen pohtii.

Hän sanoo, että tuotantoyhtiöt tai kanavat eivät ole lähestyneet häntä Krisse-hahmon tuomisesta takaisin televisioon.

– Jotkut katsojat ovat kysyneet, mutta ei kukaan, joka sen tekisi.

Krisse Salminen voitti vuonna 2004 Venla-palkinnon parhaan esiintyjän kategoriassa. Kuva: Aleksi Kinnunen

Salminen tekee edelleen stand up -keikkoja. Kun hän aloitti niiden tekemisen yli 20 vuotta sitten, hänen hahmoaan ei ymmärretty samalla tavalla kuin nykyään. Pari kertaa hän muistaa yleisön jäsenen jopa suuttuneen hänelle.

– Puhuin jostain julkkiksesta, ja hänen ystävänsä oli siinä eturivissä ehkä vähän humalassa. Hän suuttui, Salminen muistelee.

Krisse Salmisen tähdittämä revyy saa ensi-iltansa lokakuussa Peacock-teatterissa Linnanmäellä. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Toisella kertaa Salminen heitti flirttiä yleisössä olleelle varatulle miehelle.

– Kerran minulla oli vähän flirttailevat läpät jollekin miehelle pikkujoulukeikalla. Hänen vaimonsa suuttui.

Näillä mennään -revyy saa ensi-iltansa Linnanmäen Peacock-teatterissa ensi lokakuussa. Lavalla nähdään Salmisen lisäksi muun muassa Kiti Kokkonen, Joonas Nordman, Hannes Suominen ja Matti Puro.

Source Link is.fi