Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f5015c75ab2eadd65cc7a817cddd7a5e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Krista Pärmäkoski sai viime hetken lähetyksen Norjasta – paljasti yllättävän yksityiskohdan huippuvetonsa taustalta: ”Se oli riski” – Uutisalue

Krista Pärmäkoski sai viime hetken lähetyksen Norjasta – paljasti yllättävän yksityiskohdan huippuvetonsa taustalta: ”Se oli riski”

Suomen Krista Pärmäkoskella oli maanantain yhteislähtökisassa Italian Val di Fiemmessä kärkiporukan ehkäpä liukkain suksi. Hän lasketteli radan viimeisessä alamäessä kilpasiskojensa ohi kierros toisensa jälkeen.

Vahva päivä ja hyvin toiminut kapula siivittivät Pärmäkosken kisan kolmanneksi. Maalilinjan ylitti ensimmäisenä Natalja Neprjajeva. Kakkossijaa tuuletti Heidi Weng, joka pesi suomalaisen loppukirissä.

Lue lisää: Kolmanneksi hiihtänyt Krista Pärmäkoski kritisoi Viaplayllä kiistanalaista päätöstä: ”Täytyy toivoa, ettei Tour ratkea siihen”

Pärmäkoski paljasti maanantaina illansuussa somekanavissaan julkaisemallaan videolla ”hauskan yksityiskohdan” supersuksistaan.

– Se oli tosiaan ihan uusi suksi, tuli eilen. Sitähän ei ollut pulveroitu kertaakaan, mikä on aina pieni riski, että mitä sille sukselle tapahtuu. Se riski kannatti. Suksi oli loistava, hän kertoi videolla.

Pärmäkosken kaltaisilla meritoituneilla huippuhiihtäjillä on käytössään laaja suksiarsenaali, josta löytyy lukuisia vaihtoehtoja kullekin kelille. Usein valinta saattaa kohdistua jo hyväksi havaittuun luottopariin, jonka ominaisuuksia on testattu pitkään ja hartaasti.

Tällä kertaa Madshusin tehtaalta Norjasta rahdattiin Suomen huoltorekalle Italiaan todellinen helmipari.

– Huolto onnistui tänään ja tein oikean suksivalinnan. Meillä oli kaksi pitotälliä ja itse lähdin liisterivoittoisella. Ajattelin, että nyt pitää saada hyvä pito sukseen. Se ei välttämättä ollut ihan niin liukas tasatyönnössä, mutta pito oli vuorohiihtäessä hyvä ja olihan se liukas, Pärmäkoski raportoi hengästymättä juoksulenkiltään.

Tour de Skin tämänkertaiset voittajat kruunataan tiistaina. Naisten loppunousu hiihdetään kello 12.30 ja miesten 16.25. Pärmäkoski lähtee Alpe Cermisiin kokonaiskisan neljänneltä sijalta.

Source Link is.fi