Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0ce5b765e6580740bb27a4f46ee165f7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Krista Pärmäkoski teki somepäivityksen, jollaista itsekin inhoaa – Uutisalue

Krista Pärmäkoski teki somepäivityksen, jollaista itsekin inhoaa

Huippuhiihtäjän tulevaisuudesta saadaan tietoa tiistaina.

Hiihdon 12-kertainen arvokisamitalisti Krista Pärmäkoski julkaisi sosiaalisessa mediassa maanantai-iltana kiusoittelevan videon.

Hän kertoi Instagram-tilinsä tarinaosiossa, että odotettavissa on uutisia.

– Minulta kysyttiin viimeksi lauantaina Vantaalla [SM-hiihdoissa], että mitä tulevaisuuteni pitää sisällään. Joitakin päätöksiä olen tehnyt, en ole hirveästi halunnut niistä puhua. Nyt ajattelin, että on paikka, kun en lähtenyt Pohjois-Amerikkaan [maailmancupin kisoihin], Pärmäkoski sanoi.

Hän julkaisi viestinsä maanantai-iltana eli paljastuksia on odotettavissa tiistaina.

– Tiedän, että moni teistä inhoaa tällaista, että kerrotaan huomenna – inhoan sellaista itsekin – mutta nämä ovat isoja päätöksiä. Siksi haluan jäsennellä asiat kunnolla. Palataan niihin huomenna [tiistaina]. Koittakaahan saada nukutuksi, Pärmäkoski sanoi videolla hymyillen.

Pärmäkoski kertoi tehneensä videon, jotta pakottaisi itsensä kertomaan uutiset tiistaina.

Pärmäkoski täytti viime joulukuussa 33 vuotta. Hän saavutti ensimmäisen arvokisamitalinsa Oslon MM-kisoissa parisprintissä (p) 2011 ja tuoreimman Pekingin olympiakisojen 10 kilometrin (p) kisasta vuonna 2022.

Yhteensä hän on saavuttanut urallaan viisi mitalia olympiakisoissa ja seitsemän MM-kisoista.

Hän sijoittui lauantaina Vantaalla SM-hiihtojen 20 kilometrin kilpailussa toiseksi.

Source Link is.fi