Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d408c2598822f2465608dc02c6589f81, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kuka selostaa F1-sarjaa Suomessa ensi kaudella? Matti Kyllönen, 72, kertoo omasta roolistaan – Uutisalue

Kuka selostaa F1-sarjaa Suomessa ensi kaudella? Matti Kyllönen, 72, kertoo omasta roolistaan

Formula ykköset näkyvät tulevilla kausilla V Sportin kanavilla, mutta kuka F1-kisoja selostaa?

V Sportin suomalaisesta F1-äänestä on käyty viime aikoina kiivasta spekulaatiota.

V Sportin tuotantotiimissä mukana oleva Matti Kyllönen tulkitsi formuloita kolmella vuosikymmenellä, 1980-luvulta 2000-luvulle. V Sportilla hän ei kuitenkaan ole palaamassa selostuskoppiin.

– Voin sanoa, että en palaa, kysymyksestä huvittunut Kyllönen vastasi Ilta-Sanomille.

72-vuotias selostajalegenda sanoo, ettei hänellä ole minkäänlaista käsitystä V Sportin tulevasta formulaselostajasta. Asialla spekuloitiin viimeksi Viaplayn hiihtostudion yhteydessä.

– En tiedä yhtään. Oma käsitys on, mutta en lähde sitä sen enempää ulospäin kertomaan.

Vaikka Kyllönen ei selosta formuloita, hän on mukana tekemässä V Sportin lähetyksiä – yleismiehenä ja studiotiimin ”sämpylämestarina”.

–  Tosi kiva on palata formula 1 -tiimiin mukaan omassa roolissa, kun porukka kasaantuu ja ryhtyy tekemään töitä maaliskuussa oikein intensiivisesti.

Lue lisää: Virpi Sarasvuo yllättyi Viaplayn hiihtostudion kulisseissa – selostajalegenda Matti Kyllönen, 72, puuhaili odottamattomassa roolissa

Muonituksen ohella Kyllösen työhön tuotantotiimissä kuuluu mentaalivalmennus ja tsempparin rooli.

– Sellaisen roolin olen itselleni ottanut. Meillä ei voi olla huonoja päiviä. Yritän kantaa osaltani vastuuta siitä, että kaikilla on hyvä fiilis tekemiseen.

Source Link is.fi