Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_15ca1dcf97d53696e908df8d94c0c1c1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kuva Suomi-paitaan puetusta Vesa-Matti Loirista ei unohdu – urheiluväeltä koskettavia hyvästejä – Uutisalue

Kuva Suomi-paitaan puetusta Vesa-Matti Loirista ei unohdu – urheiluväeltä koskettavia hyvästejä

Taiteilija ja monen eri alan taitaja Vesa-Matti Loiri kuoli keskiviikkona 77-vuotiaana.

Vaiheikkaan elämänsä aikana Loiri pelasi esimerkiksi jalkapallomaalivahtina HJK:ssa. Hän ehti edustaa HJK:ta vain yhden kauden ajan vuonna 1972, mutta teki lähtemättömän vaikutuksen näyttävällä ja kimmoisalla torjuntatyylillään.

HJK julkaisi Twitterissä suru-uutisen jälkeen Loiria kunnioittavan kirjoituksen. Kirjoitukseen oli linkitetty teksti vuodelta 2013, kun Loiri palkittiin HJK:n ottelun yhteydessä seuran historian värikkäimpänä maalivahtina.

Myös Suomen jalkapallomaajoukkue kunnioitti Loiria. Huuhkajat julkaisi muistotekstinsä yhteydessä Twitterissä kuvan, jossa Loiri oli pukeutuneena Suomen maajoukkueen pelipaitaan.

– Taiteilija, monitaituri ja jalkapallon suuri ystävä on poissa. Huuhkajat haluaa vielä kerran kiittää Vesa-Matti Loiria kaikesta hänen antamastaan tuesta. Tämä on merkinnyt joukkueelle paljon. Osanottomme lähiomaisille. Lepää rauhassa Vesku, maajoukkueen Twitter-tilillä kirjoitettiin.

Urheilumanageri Erkki Alaja kuului Loirin kaveripiiriin. Hän kirjoitti ystävästään Twitterissä.

Entinen jalkapalloilija ja nykyinen television asiantuntija Antti Pohja kirjoitti myös Loirille Twitterissä.

Myös muiden muassa entinen jalkapallotähti Sami Hyypiä ja seiväshyppääjä Wilma Murto kunnioittivat viesteillään Loiria Instagramissa.

Source Link is.fi