Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_deec30751656b82afb875f4d1ffbb517, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kymiringin ahdinko syvenee – taustayhtiö konkurssin partaalla – Uutisalue

Kymiringin ahdinko syvenee – taustayhtiö konkurssin partaalla

Iitissä sijaitsevan moottoriurheilukeskus Kymiringin taustayhtiö KymiRing oy:tä haetaan konkurssiin, kertovat muun muassa Yle ja Kauppalehti.

Hakijat ovat kaksi alueella toiminutta rakennusyhtiötä. Päijät-Hämeen käräjäoikeuteen jätetyn hakemuksen mukaan Kymiring on yhtiöille velkaa noin 370 000 euroa ja 264 000 euroa.

– Olemme tietoisia siitä, että hakemus on jätetty. Emme kuitenkaan ole saaneet hakemusta vielä tiedoksemme, joten emme tässä vaiheessa kommentoi asiaa. KymiRingin hallitus ja omistajat käsittelevät asiaa sisäisesti alustavasti tänään, ja tarkemmin sen jälkeen, kun hakemus ja sen sisältö on saatu tiedoksi, Kymiringin toimitusjohtaja Riku Rönnholm kommentoi Kauppalehdelle sähköpostitse.

Rata-alue on ollut murheenkryyni. Alun perin siellä piti järjestää MotoGP-sarjan osakilpailu vuonna 2019, mutta silloin rataa ei saatu valmiiksi.

Sen jälkeen korona perui tapahtuman kahdesti, ja tänä vuonna todettiin, ettei rata täytä turvallisuusvaatimuksia

Rakennuskulut ovat 30 miljoonan euron tienoilla. Valtiolta on saatu tukea noin 6,5 miljoonaa euroa.

Source Link is.fi