Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8561600ad710395391845150568956d6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Laulava prinssi George hurmasi yleisön – erityisesti tunnettu jalkapallohymni sai kuninkaallisen kaksikon innostumaan – Uutisalue

Laulava prinssi George hurmasi yleisön – erityisesti tunnettu jalkapallohymni sai kuninkaallisen kaksikon innostumaan

Laulava prinssi George, 8, hurmasi eilisessä Platinum Party At The Palace -konsertissa. Nuori prinssi istui kuninkaallisessa aitiossa yhdessä isänsä prinssi Williamin, 39, äitinsä herttuatar Catherinen, 40, ja siskonsa prinsessa Charlotten, 7, kanssa.

Prinssi George innostui isänsä prinssi Williamin kanssa laulamaan, kun tunnettu jalkapallohymni raikui konsertissa.

Sir Rob Stewartin esittäessä Sweet Caroline -kappaleen, lauloivat George ja William innoissaan kappaleen mukana, kertoo Mirror-lehti.

Kappale tunnetaan erityisesti Britannian jalkapallofanien keskuudessa, sillä se soi usein maan jalkapallopelien aikana.

Muuten nuori prinssi ei vaikuttanut erityisen kiinnostuneelta konsertin tapahtumista, joten fanit innostuivat nähdessään hänen osaavan tunnetun kappaleen sanat.

Herttuatar Catherine, prinsessa Charlotte, prinssi George ja prinssi William katselivat konserttia aitiosta käsin.

Prinssi William tunnetaan kovana jalkapallofanina, joten ei ole yllättävää, että tunnettu jalkapallohymni innosti isän ja pojan laulamaan.

Vieressä istuneet Catherine ja Charlotte heiluttelivat myös lippujaan kappaleen tahdissa.

Kuin kaksi marjaa! Isä ja poika olivat pukeutuneet samanlaisiin asuihin edustustilaisuudessa.

Nuori prinssi hurmasi jo aiemmin edustaessaan vanhempiensa kanssa Walesissa.

Laivastonsiniseen pukuun pukeutunut prinssi oli kuin ilmetty isänsä, sillä kaksikko oli pukeutunut yhteensopiviin asuihin.

Herttuapari edusti kahden lapsensa kanssa Walesissa ennen illan konserttia.

William, Catherine, George ja Charlotte vierailivat Cardiffin linnalla pidetyssä edustustilaisuudessa osana kuningatar Elisabetin 70-vuotisen valtakauden platinajuhlallisuuksia.

Herttuaparin nuorimmainen prinssi Louis, 4, ei ollut mukana tapahtumassa.

Nuori prinssi ja prinsessa edustivat tyylikkäinä vanhempiensa rinnalla.

People-lehden mukaan tapahtuma oli erityinen erityisesti Georgelle, joka edusti ensimmäistä kertaa virallisesti Walesissa – samanikäisenä kuin isänsä vuonna 1991.

Samanlaiset asut saattavatkin symboloida tätä merkkipaalua ja sitä, että he ovat molemmat Britannian tulevia kuninkaita.

Source Link is.fi