Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_dfba3d7d288a9e5337899d45686374fa, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Leijonasankari Jarmo Myllykselle uusi valmennuspesti – Uutisalue

Leijonasankari Jarmo Myllykselle uusi valmennuspesti

Maalivahtilegenda Jarmo Myllys, 57, ja jääkiekon Mestistä pelaava Kajaanin Hokki ovat solmineet vuoden mittaisen valmentajasopimuksen. Maalivahtilegenda toimii Hokin päävalmentaja Pasi Räsänen valmennusparina.

Kaksikko kuului aikoinaan viiden kauden ajan SaPKon valmennustiimiin. Hokissa Myllys toimii myös maalivahtivalmentaja.

–  Hienoa, että saatiin kokenut kiekkomies Kajaaniin. Vuosi sitten keskusteltiin Myllyksen kanssa samasta asiasta, mutta silloin hän lähti Itävaltaan maalivahtivalmentajaksi, toteaa urheilutoimenjohtaja Jukka Niiranen Hokin tiedotteessa.

Pelaajaurallaan Myllys pelasi Ruotsin Luulajassa 1994–2001 ja hänestä tuli ensimmäinen suomalaispelaaja, jonka pelipaidan numero jäädytettiin Ruotsissa.

Myllys on nimetty suomalaisen jääkiekon Hall of Fame – kunniagalleriaan vuonna 2008. Hän oli mukana voittamassa olympiahopeaa Calgaryssa 1988 ja leijonien ensimmäistä maailmanmestaruutta 1995 Tukholmassa.

Source Link is.fi