Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ca1286ad88e876b2bea2557fd0c5ba39, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pikkulapsi kuoli saatuaan tennis­pallon kokoisen rakeen päähänsä Espanjassa – Uutisalue

Pikkulapsi kuoli saatuaan tennis­pallon kokoisen rakeen päähänsä Espanjassa

Espanjan Kataloniassa voimakas raekuuro aiheutti pikkulapsen kuoleman, kun jäärae osui tiistaina hänen päähänsä. Tyttö oli vuoden ja 8 kuukauden ikäinen.

Loukkaantunut lapsi vietiin sairaalaan hoitoon, jossa hän kuoli saamiinsa vammoihin seuraavana aamuna.

Pahin raemyrsky koettiin tiistaina Katalonian Gironan alueella, jossa satoi jättikokoisia rakeita useiden minuuttien ajan. Jäärakeet saattoivat olla halkaisijaltaan yli kymmenen senttiä.

Rakeet ovat Katalonian ilmatieteen laitoksen mukaan suurimpia sitten vuoden 2002 raesateen.

Rakeet olivat halkaisijaltaan yli 10 senttiä.

Vaikka raekuuro kesti vain lyhyen ajan, se sai aikaan suuria vahinkoja.

Myrskyssä loukkaantui noin 50 ihmistä. He saivat jäärakeista mustelmia ja haavoja. Pari ihmistä piti viedä sairaalahoitoon. Yhdeltä pojalta murtui solisluu ja yhdeltä nuorelta naiselta sormi, kertoo sanomalehti Vanguardia.

Voimakas raekuuro vaurioitti talojen kattoja, ikkunoita ja ajoneuvoja sekä katkaisi sähköjohtoja.

Myrsky koetteli pahiten Gironan alueella sijaitsevaa La Bispalin kaupunkia.

La Bisbalissa kadut ovat myrskyn jäljiltä täynnä ajoneuvoja, joiden ikkunat ovat särkyneet ja joissa on jäärakeiden aiheuttamia kolhuja, kirjoittaa sanomalehti El País.

Sateet ja myrskyt jatkuvat keskiviikkona. Espanjan Ilmatieteen laitos Aemet varoittaa Barcelonan maakuntaa tulvista ja voimakkaista tuulista.

Source Link is.fi