Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3cef929e52bdc12b6d0dcc708ab73b5b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Leijonatuomio: Naisleijonilta täysi fiasko! Tämän takia MM-kisat menivät aivan vihkoon – Uutisalue

Leijonatuomio: Naisleijonilta täysi fiasko! Tämän takia MM-kisat menivät aivan vihkoon

Raadissa ovat mukana Ilta-Sanomien toimittaja Sasha Huttunen ja IS:n jääkiekkoasiantuntija Linda Leppänen.

Sasha Huttunen

Illan sankari

Aneta Tejralova upotti Suomen ja pääsee siitä hyvästä historiankirjoihin. Tshekille tämä voitto oli historiallinen.

Tämä toimi

Jännitys näkyi Suomen otteista. Mitalipaine oli kaikkien kohujen jälkeen hirvittävä – ja tarinalla oli ruma loppu. Suomen peli ei toiminut.

Tämä meni vihkoon

Suomi ei saanut missään vaiheessa peliään käyntiin. Pari ylivoimaakin tarjottiin, mutta tulosta ei tullut. Naisleijonat loi tarvittavasti maalipaikkoja, mutta maalinteko tökki, kuten se tökki jo alkulohkossa.

Tus nyt itte selittään…

Mitään ei pidetä niin varmana kuin naisten jääkiekon MM-pronssia. Puolivälierätappio on Suomelta valtava floppi. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Päävalmentaja Juuso Toivola epäonnistui rankalla tavalla.

Loppulause

Naisten jääkiekon arvostus on ollut kyseenalaisessa maineessa viime aikoina. Kisat päättyivät puolivälierätappioon, on ilmassa entistä enemmän kysymyksiä. Ikävä sanoa tämä ääneen, mutta Naisleijonat ei ansaitse tämän enempää arvostusta.

Linda Leppänen

Illan sankari

Tshekin koko joukkue. Sitoutunut ryhmä ja tehnyt monta vuotta töitä tämän voiton eteen. Joukkueesta on huokunut koko turnauksen ajan huikea fiilis.

Tämä toimi

Suomi luotti omaan tekemiseen ja tuli pelissä tasoihin hienolla Noora Tuluksen laukauksella. Suomen peli ei kuitenkaan missään vaiheessa lähtenyt lentoon, ja se ei riittänyt enää voittamaan Tsekkejä ”Ihan ok” -pelillä.

Tämä meni vihkoon

Ottelu ratkesi henkilökohtaiseen virheeseen helpohkossa paineettomassa paikassa. 29 minuuttia kansainvälisessä ottelussa se on aika paljon, liikaa?

Tus ny itte selittään…

Kukaan ei halua tulla seuraavassa turnauksessa A-lohkon kolmanneksi.

Loppulause

Tästä turnauksesta on opittava ja Suomen täytyy alkaa rakentaa uutta tarinaa.

Source Link is.fi