Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0c2caa6604340eb99ce7635743700422, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Narahtiko Kim Kardashian taas kiusallisesta Photoshop-mokasta? Seuraajat äimistyivät, kun kuvasta paljastui erikoinen yksityiskohta – Uutisalue

Narahtiko Kim Kardashian taas kiusallisesta Photoshop-mokasta? Seuraajat äimistyivät, kun kuvasta paljastui erikoinen yksityiskohta

Tosi-tv-tähti ja seurapiirikaunotar Kim Kardashianin Instagram-kuva on saanut fanit hieraisemaan silmiään, kertovat E! News ja Daily Mail.

Kardashian julkaisi Instagramissaan kuvan uima-altaaltaan, jossa hän polskuttelee vedessä ja siemailee cocktailia.

Tosi-tv-tähti on aikaisemminkin julkaissut vastaavanlaisia kuvia, mutta tarkkasilmäiset fanit ovat panneet merkille, että kuvassa on jotain outoa. Kardashianin kaula nimittäin näyttää kuvassa hyvin erilaiselta kuin normaalisti.

Valokuvaaja Caroline Ross julkaisi TikTokissa videon, jossa hän esittelee yksityiskohtaisesti kuinka Kardashian on muokannut valokuvaansa. Hän selittää Kardashianin muokanneen kaulaansa kapeammaksi.

– Kim muokkasi kuvasta epäkäslihastaan. Miksi? Sitä en tiedä. Ehkä siksi, että se saa hänen kaulansa näyttämään kapeammalta, Ross sanoo TikTok-videollaan.

Näin Kim Kardashian muokkasi kuvaansa:

Twitterissä ja TikTokissa kuvaan tehdyt muokkaukset ovat herättäneet runsaasti keskustelua.

– Minusta on surullista, että julkkikset vaikuttavat omalla toiminnallaan meihin. En ikinä olisi tuosta kehonosasta epävarma, TikTokissa kirjoitetaan.

– Kardashianien Instagram on syy siihen, miksi olen epävarma ulkonäöstäni, somessa harmitellaan.

– Kimin kaula on niin notkolla, että hän näyttää sarjakuvahahmolta, kommenteissa hämmästellään.

Kim Kardashian punaisella matolla toukokuussa 2022.

Tosi-tv-tähti ei ole kommentoinut tuoreinta Photoshop-kohuaan, mutta aiemmin hän on kiistänyt jyrkästi muokkaavansa vartaloaan kuviinsa. Huhtikuussa somessa kuohui, kun fanit epäilivät Kardashianin muokanneen napaansa valokuviin. Tuolloin Kardashian tyrmistyi väitteistä.

– Hei ihan oikeasti. Tämä on todella typerää. Väitättekö, että muokkasin napaani? hän päivitteli ja totesi käyttävänsä kuvissaan vain värejä muokkaavia filttereitä.

Kim Kardashianin väitteistä huolimatta sosiaalisessa mediassa on jaettu lukuisia ennen ja jälkeen -kuvapareja, joissa esimerkiksi tähden leukalinja muuttuu aikaisempaa terävämmäksi tai vyötäröstä tulee mystisesti kapeampi.

Source Link is.fi