Banner Before Header

Leo Stillman pamauttaa yllättäen julki totuuden tunteistaan Karoliina Tuomista kohtaan – ihastui palavasti Selviytyjien kulisseissa

Selviytyjien sunnuntain jaksossa paljastuu, että Malesian viidakossa on herännyt kilpakumppanuutta syvempiä tunteita. Muusikko Leo Stillmanin ja radiojuontaja Karoliina Tuomisen lämpimät välit herättivät huomiota heimoissa jo aiemmin kisan aikana ja nyt käy ilmi, että epäilykset osuivat oikeaan.

Thainyrkkeilijä Pok Biil arvelee, ettei hänen kannata luottaa Leoon enää yhtä paljon kuin aiemmin, sillä tämä on selkeästi ihastunut.

– Leosta mä olen fifty-fifty, kun siellä se Karon kaa on saanut vähän juonitella. Olen kuullut huhua, että ovat vähän ihastuneita. Rakkaus voi viedä miehen. Se voi pettää mut sen naisen takia, Pok kertoo kameralle oman heimonsa leirissä.

Myöhemmin Leo paljastaa yllättäen, että ihastumishuhuissa on perää. Hän viihtyy hyvin Karoliinan seurassa, ja he ovat solmineet tiukan liiton.

– Karo on ihana tyyppi ja mä olen ihastunut Karoon. Eihän siinä nyt mitään. Saa nyt ihmisiin ihastua, Leo sanoo suoraan kameralle.

– Ehkä mun strategia nyt on mennä vähän sen mukana, koska sillä on homma niin näpeissä. Ja mikäs siinä nauttia tällaisen ihanan tyypin seurasta siinä sivussa.

Karoliina pelkää, että tunteet Leoa kohtaan sekoittavat hänen pelinsä.

Leo kertoo myös Karolle, että hän pitää mieluummin liittonsa tämän kuin Pokin kanssa. Kaksikko jutustelee auringossa läheisissä tunnelmissa.

– Kyllä mä olen mieluummin sun kelkassa, jos se sopii? Leo kysyy Karolta.

– Sehän sopii, Karo vastaa.

Karoliinan mukaan haasteena on se, etteivät lämpimät tunteet Leoa kohtaan sekoita koko peliä. Hän pyrkii pitämään päänsä kylmänä, jotta pääsisi kisassa mahdollisimman pitkälle.

– Me tullaan kyllä tosi hyvin toimeen Leon kanssa. Nyt yrittää itse erottaa sen, että vaikka tulee toisen ihmisen kanssa tosi hyvin toimeen, niin onko se sitten kuitenkaan se paras mahdollinen pelikumppani? Yrittää pitää tunteet poissa pelistä aivan kokonaan ja miettiä vaan taktisesti, että mikä on järkevää.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin klo 19.30.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi