Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_206a75da57c68a411bebd6ea9bac63cd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Lionel Messi nöyryytti Viroa – Uutisalue

Lionel Messi nöyryytti Viroa

Euroopan jalkapallon keräilyeriin ajautunut Viro pelasi myöhään sunnuntai-iltana harjoitusottelun Argentiinaa vastaan. Vaikka kyseessä oli vain harjoituspeli, Argentiina ei säästellyt vaan nimesi kovatasoisen ryhmän ja voitti peräti 5–0.

Lionel Messi teki joukkueen kaikki maalit. Ensimmäinen syntyi rankkarista jo kahdeksannella minuutilla ja toinen juuri ennen taukoa.

Toisella jaksolla Messi iski 47. minuutilla ja kaksi pikamaalia 71. ja 76. minuutilla.

FC Lahdesta takavuosilta tuttu Henri Anier ja aiemmin KuPSia edustanut Artur Pikk pelasivat kumpikin ottelussa.

Ottelu pelattiin Osasunassa Espanjassa.

ESPN:n mukaan Viro-ottelu oli vasta toinen kerta Messin uralla, kun hän teki viisi maalia yhdessä ottelussa.

Euroopassa maajoukkueilla riittää kiireitä viimeisten MM-karsintapelien ja Kansojen liigan kanssa. Argentiinan kisapaikka on selvillä, ja se pelaakin harjoituspelejä. Maa kohtaa Brasilian ensi viikolla.

Vastuksen löytäminen onkin voinut olla haastavaa eurooppalaismaiden täysien kalenterien vuoksi. Viron kalenterista löytyi Kansojen liigan keskellä aukko, sillä maa pelaa heikoimpien ryhmien D-liigassa. Sen lohkossa on vain kolme maata, kun esimerkiksi Suomen lohkossa B-liigassa on neljä maata.

Viro avasi taipaleensa Kansojen liigassa kaatamalla San Marinon 2–0. Seuraava ottelu on Maltaa vastaan ensi torstaina.