Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b48c5b08a32c788c70abe3f272275a6f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lionel Messiltä uusi aluevaltaus – esiintyy suositussa TV-sarjassa – Uutisalue

Lionel Messiltä uusi aluevaltaus – esiintyy suositussa TV-sarjassa

Kenties kaikkein aikojen paras jalkapalloilija Lionel Messi esiintyi jalkapallokiireidensä ohessa televisioyhtiö Starin – joka on osa Disney+-suoratoistopalvelua – sarjassa Los Protectores, uutisoi espanjalaisjulkaisu Marca.

TV-kameroiden edessä esiintyminen ei ole ”kirpulle” uusi kokemus, sillä hän on tuttu näky jättiyhtiöiden kuten Pepsin ja Adidaksen mainoksista.

Rooli Los Protectoresissa on kuitenkin erilainen. Poiketen normaaleista mainoskuvauksista, argentiinalaisella on nyt vyöllään rooli televisiosarjassa.

Sarja nauttii suurta suosiota Argentiinassa.

Messi on liekehtinyt Argentiinan paidassa käynnissä olevassa maajoukkueikkunassa.

Messin näyttelijänsuorituksia päästään arvioimaan vasta ensi vuonna, sillä sarjan toinen tuotantokausi julkaistaan vasta silloin.

Sarjan toista kautta kuvataan useissa eri paikoissa, mutta Messin kohtaus kuvattiin Pariisissa.

Messin ja hänen seurajoukkueensa PSG:n kausi alkaa elokuussa. PSG on ylivoimainen ennakkosuosikki voittamaan Ligue 1:n mestaruuden myös ensi kaudella.

Source Link is.fi