Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c005c3cd7c4e5df20967f38f40e6374b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lotta Harala, 29, julkaisi kehostaan kaksi kuvaa – näin huippu-urheilijan kroppa muuttui kesän jälkeen – Uutisalue

Lotta Harala, 29, julkaisi kehostaan kaksi kuvaa – näin huippu-urheilijan kroppa muuttui kesän jälkeen

Pika-aituri Lotta Harala julkaisi Instagramissa kaksi kuvaa hänestä itsestään.

Toinen on otettu kesän kisakaudella, toinen marraskuun harjoituskaudella. Molemmat kuvat ovat kehonkoostumusmittauksesta, jossa saadaan selville esimerkiksi ihmisen rasvaprosentti ja lihasmassa.

– Olen huomannut, että itselleni toimii ehdottomasti parhaiten se, että kisakauden ulkopuolella paino ja rasvaprosentti selkeästi nousevat. Minulle ei toimi se, että kisakaudenkin ulkopuolella kituuttelen alhaisissa rasvoissa, Harala kirjoitti Instagramissa.

Hänen mukaansa nyt syksyllä tärkeintä on, että hän jaksaa treenata hyvin ja kykenee palautumaan. Energian pitää riittää kehittymiseen – siksi ruumista ei pidä kuihduttaa liian rasvattomaksi ja kevyeksi.

– Mieli pysyy virkeänä ja olo energisenä. Pysyn terveenä ja ehjänä ja uni maittaa hyvin läpi yön. Kaikkeen tähän ja paljon muuhun liittyy vahvasti se, että syön riittävästi, Harala, 29, kirjoittaa.

– Yksinkertaistettuna, jos haluan ensi kaudella juosta kovaa, on yksi todella tärkeä huolehdittava asia tällä hetkellä riittävä ja laadukas ravinto! Se vaikuttaa kaikkeen.

Voit selata Haralan julkaisemia kuvia klikkaamalla nuolta oikealle.

Haralan kausi 2021 meni pilalle loukkaantumisten takia. Hän on viimeksi kisannut syyskuussa 2020. Kuukautta aiemmin hän juoksi Turussa ennätyksensä 13,07.

Ensi kaudella tamperelainen jahtaa menestystä uusien valmentajien tukemana. Aitajuoksijaa valmentavat Anne Suoranta ja Kati Ala-Huikku.

Source Link is.fi