Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c03bcfea83555bd607c8e12d649ae7f2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lotta Kemppinen julkaisi raskaan terveyspäivityksen – Uutisalue

Lotta Kemppinen julkaisi raskaan terveyspäivityksen

Pikajuoksija Lotta Kemppinen ei voi kuin toivoa, että pääsee taas pikaisesti juoksemaan. Juuri nyt hän on toipilaana penkkiurheilijana.

Kemppinen kertoi Instagramissa, että taannoisella leirillä iskenyt korvatulehdus ja sen hoitoon annettu antibioottikuuri aiheuttivat ongelmia. Hän on toistaiseksi sivussa kilpailuista.

– Näiden seurauksena hermosto ei lähtenyt palautumaan ja vasen akilles ärtyi niin, ettei anna pikajuoksua tehdä… Kaikkea muuta kyllä, mutta ei sitä itselle tärkeintä asiaa, Kemppinen kirjoittaa.

Kemppinen poseeraa kuvassa kuitenkin rennosti sohvalla kahvikuppi kädessään. Magneettikuvista ei löytynyt mitään pahaan loukkaantumiseen viittaavaa.

Viime vuoden sisäratojen EM-kisojen kakkonen kertoo, että hermosto on palautunut, mutta akillesjänne ei vielä. Tavoite on aloittaa kausi Paavo Nurmi Gamesissa puolentoista viikon kuluttua.

– Voin sanoa, että tilanne on aiheuttanut turhautumista, mutta ei tälle määräänsä enempää voi mitään.

– Nyt tässä pitää tyytyä vielä penkkiurheilijan rooliin sohvalta ja toivoa, että pian pääsisi näyttämään oman onnistuneen harjoituskauden tuloksia radalla. Pitihän tähän kesäkauden alkuun jokin mutka tulla, ettei liian hyvin menisi.

Source Link is.fi