Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d8b65cb069ef19e98e753fc3ead8e788, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Maailman rikkaimpiin artisteihin kuuluneen Jimmy Buffettin kuolinsyy selvisi – kamppaili harvinaisen sairauden kanssa – Uutisalue

Maailman rikkaimpiin artisteihin kuuluneen Jimmy Buffettin kuolinsyy selvisi – kamppaili harvinaisen sairauden kanssa

Perjantaina kuolleen Buffettin kuolinsyy on selvillä.

Kantritähti Jimmy Buffett kuoli perjantaina 1. syyskuuta kotonaan Sag Harborissa New Yorkissa. Buffett oli 76-vuotias.

Nyt tähden kotisivuilla on julkaistu virallinen muistokirjoitus, jossa kerrotaan Buffettin kuolleen harvinaiseen syöpään, merkelinsolukarsinoomaan. Sairaus diagnosoitiin neljä vuotta sitten.

Merkelinsolukarsinooma on harvinainen ja aggressiivinen ihosyöpä, joka on Duodecim-lehden mukaan tunnettu vasta vuodesta 1972 lähtien.

Ihomuutokset ovat kiinteitä, kivuttomia, vaihtelevan kokoisia punertavia tai violetteja ihokyhmyjä, jotka esiintyvät auringolle alttiilla ihoalueilla. Muutokset leviävät paikallisiin imusolmukkeisiin sekä muodostavat etäpesäkkeitä eri elimiin, kertoo Terveyskirjasto.

Margaritaville-hitistään parhaiten tunnettu Buffett jatkoi esiintymistä vielä syöpähoitojen aikana. Hänen viimeinen esiintymisensä oli heinäkuussa Rhode Islandilla.

Buffettia jäivät kaipaamaan vaimo Jane, tyttäret Savannah ja Sarah ja poika Cameron.

Jimmy Buffett oli paitsi pitkän uran tehnyt kantrimuusikko, myös menestynyt yrittäjä ja yksi maailman rikkaimmista artisteista. Buffettilta jäi valtava perintö, sillä hänen varallisuutensa oli Forbesin mukaan noin miljardi dollaria eli noin 926 miljoonaa euroa.

Buffettin valtavan omaisuuden takana on hittibiisi Margaritavillen mukaan nimetty ravintola-alan yritys, joka toimii monilla muillakin aloilla myyden muun muassa sisustustuotteita ja asuntoja. Pelkästään levymyynti ja kiertuetuotot toivat miehelle 570 miljoonan dollarin tulot.

Source Link is.fi