Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3ee7114ecb4eddee2b5f7018c58fe3ad, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Maajoukkueurheilija Siiri Perälä, 28, on kuollut – Uutisalue

Maajoukkueurheilija Siiri Perälä, 28, on kuollut

Espoolaisen Golden Futsal Teamin Siiri Perälä on kuollut. GFT vahvisti suru-uutisen IS:lle keskiviikkona.

Perälä oli kuollessaan 28-vuotias. Hän oli sairastanut suurisoluista B-solun lymfoomaa.

Perälä sai syöpädiagnoosin ensimmäistä kertaa huhtikuussa 2020. Hän puhui sairaudestaan varsin avoimesti.

Viime lokakuussa Perälä kertoi IS:n haastattelussa, että syöpähoidot olivat epäonnistuneet. Hän pyrki silti elämään mahdollisimman normaalia elämää.

Hän oli pystynyt käymään viime syksynä ensimmäisen futsalseuransa Kampuksen Dynamon harjoituksissa ja vaellusreissulla Lapissa.

– Tuntuu, että ihmiset eivät varmaan edes usko, kuinka huono tilanne mulla on, koska olen itse niin hyvällä tuulella koko ajan. Ei se perusluonnetta ole muuttanut, vaikka kuinka on sairaana ja tulee huonoja uutisia. Ei niille mitään mahda, Perälä sanoi lokakuussa.

Lue lisää: Siiri Perälä, 28, kertoo syöpätaistelunsa lohduttomasta tilanteesta: ”Ihmiset eivät varmaan edes usko”

Perälä oli lajissaan futsalissa maajoukkuetasoa. Hän edusti Suomea kuuden maan turnauksessa Ukrainassa tammikuussa 2020 ja osallistui pari kuukautta myöhemmin maajoukkueen harjoitusleirille, vaikka olo ei tuntunut parhaalta mahdolliselta.

Myöhempi diagnoosi paljasti julman totuuden terveydentilasta.

Lue lisää: Olkapää kipeytyi ja yskitti, 27-vuotias Siiri kävi viikoittain lääkärissä tuloksetta – lopulta hän sai järkyttävän syöpädiagnoosin

Sinnikäs ja elämänmyönteinen Perälä pystyi sairaudestaan huolimatta vielä viime keväänä käymään kentällä naisten Futsal-liigan pronssiottelussa, jonka GFT voitti.

Lisäksi Perälä oli kouluttautunut valmennustehtäviä varten.

Source Link is.fi