Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7a45e6b96b278af362b44e1bde6d71c6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Madonnalta harvinainen avautuminen kesken keikan: Näin lähellä kuolemaa hän kävi kesällä – Uutisalue

Madonnalta harvinainen avautuminen kesken keikan: Näin lähellä kuolemaa hän kävi kesällä

Madonna kertoi keikkayleisölleen aiempaa yksityiskohtaisemmin, miten vakavassa tilanteessa hän oli bakteeritulehduksen takia viime kesänä.

Popin kuningatar Madonna, 65, on parhaillaan Celebration Tour -maailmankiertueellaan. Esiintyessään Pariisissa sunnuntaina 12. marraskuuta tähti piti lavalla puheen, jossa hän kertoi poikkeuksellisen avoimesti viime kesän vakavasta sairastumisestaan.

Kesäkuussa kerrottiin, että Madonna oli joutunut tehohoitoon bakteeritulehduksen takia. Madonnan manageri Guy Oseary tiedotti tuolloin, että Madonna vietti useamman päivän teho-osastolla ja tähden odotetaan toipuvan täysin.

Madonna kertoi Pariisissa pitämässään puheessaan käyneensä lähellä kuolemaa.

– Olin teho-osastolla, ja paikalle kutsuttiin kaikki lapseni. Keuhkoni eivät toimineet enkä pystynyt hengittämään omillani. Munuaiseni olivat pettämässä, Madonna sanoi yleisölle.

Esimerkiksi Madonna-fanisivustot ovat jakaneet videota puheesta netissä, ja puhe on katsottavissa esimerkiksi Youtubessa.

Hänelle kerrottiin, että kyseisessä bakteeritulehduksessa on 40 prosentin kuolleisuus.

Madonna on toipunut vakavasta sairastumisestaan vain kuukausissa kiertuekuntoon. Kuva: OrganizacióN via ZUMA Press

Kun Madonna heräsi sairaalasta, hän näki lapsensa ympärillään. Madonnalla on kaksi biologista lasta ja neljä adoptoitua lasta. Madonnan neljä adoptiolasta esiintyvät äitinsä kanssa meneillään olevalla kiertueella.

– Ajattelin, että tämä pelasti minut. Lapseni pelastivat minut, Madonna kertoi puheessaan.

Hänelle ei osattu ennustaa toipumisaikaa. Madonnalle sanottiin, että kyse voi olla kuudesta viikosta tai kenties jopa kahdesta vuodesta.

Madonna kertoi pariisilaisyleisölle, miten hänen managerinsa tiedusteli hänen kotiuduttuaan sairaalasta, haluaako hän kiertueen edelleen toteutuvan.

– Sain happea kanyylilla nenääni. Pääsin hädin tuskin ylös sängystä mennäkseni vessaan. Sanoin hänelle, että anna minun miettiä asiaa kaksi viikkoa.

Madonna tunnetaan raudanlujana naisena, mutta tuossa hetkessä hän ei löytänyt sisältään lainkaan energiaa eikä tahdonvoimaa. Kahden viikon mietintäajan jälkeen tilanne oli sama. Hän kuvaili puheessaan elinvoimansa kadonneen, mutta yksi ajatus muodostui ratkaisevaksi.

– Jos en tee tätä nyt, en pysty koskaan tekemään tätä lasteni kanssa. Joten lapseni pelastivat minut. He saivat minut jatkamaan, ja lopulta toivuin nopeammin kuin suurin osa toipuisi, Madonna kertoi hurraavalle yleisölle.

Kiertueen oli alun perin määrä alkaa heinäkuussa, mutta lopulta kiertueen alkua lykättiin lokakuulle. Kiertue ei ulotu Suomeen, mutta Madonna esiintyi esimerkiksi Tukholmassa 28. lokakuuta ja sai ruotsalaismedialta kiitteleviä arvioita esiintymisestään.

Madonna on myös aiemmilla keikoillaan viitannut terveydentilaansa. Belgian-keikan yhteydessä supertähti kertoi, että on ihme, että hän pystyy nyt esiintymään vakavien terveyshuolien jälkeen. Hän paljasti, ettei ollut täysissä voimissaan kyseisenä iltana.

– Minun on pakko sanoa, että en voi kovin hyvin juuri nyt, mutta en voi valittaa, koska olen elossa, Madonna sanoi Billboardin mukaan.

Kiertueen on määrä jatkua huhtikuun loppuun asti.

Source Link is.fi