Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a7ea9031f333b4c58c71280f033a17dd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mahtavaa NHL-dramaa: sama mies räjäytti hallin kahdesti villiin riemuun – Uutisalue

Mahtavaa NHL-dramaa: sama mies räjäytti hallin kahdesti villiin riemuun

Detroit Red Wingsin ja Montrealin kohtaamisesta tuli hurja draama.

Jääkiekon NHL:ssä Detroit Red Wings otti kotikaukalossaan voiton kanadalaisvieraistaan jatkoajalle venähtäneessä kohtaamisessa. Punasiivet kaatoivat Montreal Canadiensin maalein 5–4.

Montreal ehti karkaamaan avauserässä 2–1-johtoon, minkä jälkeen Rafael Harvey-Pinard ja Brendan Gallagher kasvattivat kaulaa vielä omilla maaleillaan toisessa erässä.

Detroitin J.T. Compher onnistui kuitenkin kaventamaan vain puolisen minuuttia Gallagherin osuman jälkeen, ja michiganilaisisännät jatkoivat kiriään tämän jälkeen päätöserässä. Detroitin suomalaispuolustaja Olli Määttä kirjautti syöttöpisteen Alex DeBrincatin kolmannen erän kavennuksesta.

Ottelun siivitti jatkoajalle Lucas Raymondin päätöserän lopun tasoitus. Raymond teki vielä Detroitin voittomaalin, kun jatkoaikaa oli pelattu noin neljä ja puoli minuuttia.

Raymondin viime hetken sankariteot saivat Detroitin kotiyleisön villin riemun valtaan. Voiton ansiosta Detroitin toivo pudotuspelipaikasta säilyi yhä.

Jutun yhteydessä olevalta videolta näet Detroitin ja Montrealin välisen ottelun kohokohdat.

Nashville Predators puolestaan taipui Pittsburgh Penguinsin käsittelyssä. Isäntänä häärännyt Penguins voitti kohtaamisen lukemin 4–2. Nashvillen suomalaisvahdeista maalilla ahkeroi Juuse Saros, joka torjui yhteensä 34 laukausta.

Newarkissa isäntäjoukkue New Jersey Devils joutui nöyrtymään NY Islandersin edessä, kun naapuriosavaltion vieraat karauttivat voittoon luvuin 4–1. Islanders varmisti vierasvoitolla pudotuspelipaikkansa.

Buffalo Sabres kukisti vieraissa Tampa Bay Lightningin maalein 4–2. Liigan pistekärki Nikita Kutsherov kasvatti pistepottiaan kauden 99. syöttöpisteellä. Kaikkiaan venäläishyökkääjä on koonnut kuluvalla kaudella 142 tehopistettä.

Ottelun kovin pistenikkari oli Buffalon Dylan Cozens, joka kirjautti tehot 2+1.

Washingtonissa isäntäjoukkue Capitals voitti Boston Bruinsin maalein 2–0 ja sai pidettyä otteen Itäisen lohkon toisesta villi kortti -paikasta.

New York Rangers varmisti tuoreella voitollaan paikkansa NHL:n runkosarjassa eniten pisteitä tällä kaudella saavuttaneena joukkueena. Rangers kaatoi kotihallissaan Ottawa Senatorsin maalein 4–0. Samalla Rangers varmisti myös Metropolitan-divisioonan voiton.

Rangers päätti runkosarjan kahteen seuraennätykseen, sillä joukkue on kuitannut tältä kaudelta enemmän pisteitä ja voittoja kuin koskaan seurahistoriansa aikana. Pisteitä tilille kilahti kaikkiaan 114 ja voittoja 55.

NHL:n verkkosivujen mukaan Rangersilla oli runkosarjan kovin pistesaldo nyt jo neljättä kertaa. Aiemmin newyorkilaiset ovat onnistuneet tässä kausina 1991–1992, 1993–1994 ja 2014–2015. Pistekuninkuutta juhlistava President’s Trophy on jaettu ensimmäistä kertaa kaudella 1985–1986.

Rangersin maalivahti Igor Shesterkin torjui kauden neljännessä nollapelissään yhteensä 26 laukausta. Shesterkin on NHL-maalivahtien tämän kauden nollapelitilastossa jaetulla kahdeksannella sijalla.

Joonas Korpisalo torjui Ottawan maalilla 30 kertaa.