Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1ba59646a8ebf91db7adb058457e812a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Makaronipula päättymässä – Lantmännen sai pastakoneensa käyntiin – Uutisalue

Makaronipula päättymässä – Lantmännen sai pastakoneensa käyntiin

Kestää muutamia viikkoja ennen kuin saamme kaikkien kauppojen hyllyt täytettyä, Lantmännen arvioi.

Myllyn paras -pastojen tuotanto Hyvinkäällä on käynnistynyt lähes kaksi kuukautta kestäneen tauon jälkeen.

Makaronin, rakettispagetin ja kuviopastojen tuotanto on ollut pysähdyksissä Lantmännen Cerealian Hyvinkään-tehtaalla kesäkuun puolivälistä alkaen. Syynä oli pastalinjalla tapahtunut konerikko.

Laiterikon seurauksena Myllyn Parhaan emoyhtiö Lantmännen Cerelia joutui vetämään kesäkuussa kaupoista takaisin pastatuotteitaan, jotka saattavat sisältää terveydelle haitallisia metallinpalasia.

Lantmännen veti varotoimenpiteenä takaisin lähes kuukauden pastatuotannon. Takaisinvedosta ja seisokista johtuen vähittäiskauppojen makaronihyllyt ovat tyhjentyneet ympäri Suomen.

Nyt Lantmännen tiedottaa, että pastatuotantoon käytettävä laitteisto on saatu korjattua. Lisäksi yhtiö kertoo tehostaneensa entisestään laadunvalvontaprosesseja.

– Vaikka pastalinja onkin käynnissä täydellä teholla ympäri vuorokauden, kestää muutamia viikkoja ennen kuin saamme kaikkien kauppojen hyllyt täytettyä, tiedotteessa sanotaan.

Yhtiö kertoo saaneensa takaisinvetoon liittyen tuhansia yhteydenottoja kuluttajilta ja niitä on käsittelemässä asiaan täysin keskittyvä tiimi. Kaikille luvataan vastata, mutta se ottaa vielä aikansa.

Lue lisää: Myllyn Paras -pastoista tehty tuhansia reklamaatioita

– Tämä tapaus on ennennäkemätön yrityksemme historiassa, ja pahoittelen tilannetta syvästi. Pastapula on vaikuttanut ympäri Suomen ja olen tietenkin nyt todella iloinen, että olemme saaneet pastatuotannon jälleen käyntiin. Olemme tehneet kaikkemme varmistaaksemme, ettei vastaava tilanne koskaan toistu, Lantmännen Cerealia Suomen maajohtaja Mikko Savinko sanoo tiedotteessa.

Source Link is.fi