Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fb6c3c59db6fa04ace8d69381ffabb0f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mercedes julkaisi hurjan videon Valtteri Bottaksesta – tanssii pitkissä kalsareissa ilman paitaa – Uutisalue

Mercedes julkaisi hurjan videon Valtteri Bottaksesta – tanssii pitkissä kalsareissa ilman paitaa

Mercedeksen F1-tallin ja Valtteri Bottaksen viisivuotinen yhteistyö päättyi vuoden vaihtuessa.

Talli hyvästeli suomalaiskuskin sosiaalisen median kanavissaan eri tavoin. YouTubessa ja Twitterissä se julkaisi tunteikkaan videon, jossa tallin väki sanoi Bottakselle suomeksi kiitos ja tallipomo Toto Wolff lausui ylistyssanoja.

Lue lisää: Podcast: Valtteri Bottas täräyttää Toto Wolffille suoran kysymyksen – F1-pomo nostaa esiin kaksi puolta ”suomalaisesta luonteesta”

Nuorison suosimassa TikTokissa (videon voit katsoa linkistä) meininki oli sen sijaan toinen. Mercedes julkaisi vielä yhden videon ”TikTok-kunkuksi” ristimästään Bottaksesta, ja sisältö oli todella kuninkaallinen.

Keke Rosberg -tyyliset viikset kasvattanut Bottas tanssii lyhyellä videolla hiphopin tahtiin ilman paitaa, pelkät pitkät kalsarit jalassaan.

Video henkii samanlaista suomalaista miesenergiaa kuin Souvareiden ja Jari Isometsän 1990-luvun klassikkokappaleen Karpaasi on jätkä raju musiikkivideon loppukohtaus, jossa pelkkiin pitkiin alushousuihin pukeutunut Isometsä pulahtaa sateessa järveen uimaan.

Source Link is.fi