Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_527f7895aaf89a284c2af2ae97431aba, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mikä show! The Voice of Finlandista tuttu Emilia, 22, esiintyi Ruotsin kuningasparille ja sai yleisön kananlihalle – yksi hetki tulee jäämään ikuisesti hänen mieleensä – Uutisalue

Mikä show! The Voice of Finlandista tuttu Emilia, 22, esiintyi Ruotsin kuningasparille ja sai yleisön kananlihalle – yksi hetki tulee jäämään ikuisesti hänen mieleensä

Saltvikista Ahvenanmaalta kotoisin oleva Emilia Alm, 22, sai yleisön kananlihalle upealla lauluesityksellään Ahvenanmaan itsehallinnon 100-vuotisjuhlissa lauantai-iltana.

The Voice of Finlandista tuttu Alm pääsi esiintymään itse Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaalle ja kuningatar Silvialle, jotka istuivat lavan eturivissä ja seurasivat konserttia silmä tarkkana. Alm asteli lavalle Tilde Westergårdin kanssa ahvenanmaalaismiljonääri Anders Wiklöfin tennisareenassa, ja upeisiin asuihin pukeutunut kaksikko silmin nähden nautti olostaan yli tuhatpäisen yleisön edessä.

Konsertin jälkeen Alm vaikutti ikionnelliselta ja kuvaili olevansa häkeltynyt kokemuksesta.

– Tämä oli niin hauskaa ja suuri kunnia, Alm hehkutti.

– Sain heidän kanssaan katsekontaktin, mistä olen hyvin iloinen.

Laulajien esitys sai yleisön taputtamaan valtoimenaan.

Kuninkaalliset nauttivat esityksistä.

Vaaleahiuksinen Emilia Alm oli pukeutunut vaaleanpunaiseen pukuun.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Alm pääsi näkemään kuninkaallisia.

– Ennen konserttia minua jännitti niin paljon. En ollut varma, tulisivatko he paikalle turvallisuusjärjestelyiden takia, mutta lavalle tullessani näin heidät ensimmäisenä. Mietin vain, että siellä nyt istuvat Ruotsin kuningas ja kuningatar, hän naurahti.

Almin mukaan häntä oli pyydetty konserttiin ja hän on aiemminkin esiintynyt Wiklöfin järjestämässä konsertissa.

– En oikeastaan tiedä, miksi he valitsivat minut, mutta ehkä he ajattelivat minun sopivan esiintyjäjoukkoon.

Lue lisää: Ruotsin kuninkaallispari poistui Ahvenanmaan konsertista 20 minuutin jälkeen – hovi paljastaa nyt syyn

Alm kilpaili The Voice of Finland -laulukilpailussa vuonna 2020 Anna Puun tiimissä ja pääsi semifinaaliin asti.

– Jo se, että pääsin tv:ssä esitettävään laulukilpailuun oli silmiä avaava kokemus. Se oli upeaa, ja Anna Puu oli todella hyvä valmentaja.

Kilpailun aikaan Alm työskenteli ruokakaupassa Ahvenanmaalla, mutta tällä hetkellä hän asuu Piitimen kunnassa Ruotsissa ja opiskelee musiikkia. Hän ei ole vielä julkaissut omia kappaleita, mutta kertoo tehneensä kovasti töitä unelmansa eteen.

– Olen hyvin valikoiva, joten odotan löytäväni itselleni oikean levy-yhtiön, jossa saan tehdä kappaleita, jotka tuntuvat omalta, hän kertoi.

Emilia Alm tavoittelee laulajanuraa.

Lauantaiseen juhlakonserttiin saapuivat myös muun muassa Suomen eduskunnan puhemies Matti Vanhanen puolisonsa kanssa, Ahvenanmaan maakuntapäivien puhemies Bert Häggblom ja iltaa isännöinyt Anders Wiklöf. Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio eivät saapuneet paikalle.

Lue lisää: Presidentti­pari lensi kotiin – myös Ruotsin kuningas­pari poistui paikalta

Konsertissa esiintyi useita laulaja ja ahvenanmaalaisia oopperalaulajia.

Source Link is.fi