Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_89f7ec330fc2d5b6438c0d4693659494, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mikko Rantanen nappasi tyttöystävänsä syliin Stanley Cup -juhlissa – ”En haluaisi jakaa tätä kenenkään muiden kanssa” – Uutisalue

Mikko Rantanen nappasi tyttöystävänsä syliin Stanley Cup -juhlissa – ”En haluaisi jakaa tätä kenenkään muiden kanssa”

Supertähti Mikko Rantanen oli Colorado Avalanchen mestarijoukkueen suurimpia ratkaisupelaajia.

Maailman parhaiden jääkiekkoilijoiden joukkoon noussut Rantanen on ollut ydinpelaajana rakentamassa nykyistä Stanley Cup -joukkuetta kuuden vuoden ajan.

– Aivan huikeaa. Vaikea sanoin kuvailla fiilistä, Rantanen huokaisi IS:lle.

– Se miten paljon me teimme tänä vuonna hommia. Kaikki aiemmat vuodet hävisimme toisella kierroksella. Voitimme kaikki vaikeudet.

Colorado oli finaalisarjassa koko ajan niskan päällä, mutta loppua kohden alkoi näyttää siltä, että kahden viime kauden mestari Tampa Bay saattaa sittenkin vielä kavuta ohi.

– Se viitospelin häviö kotona oli raastava. Emme pelanneet tarpeeksi hyvin mestaruuden voittamiseksi.

– Keräsimme eilen pelaajien kanssa keskenään ryhmän kokoon ja sanoimme, että meillä on hyvä mahdollisuus. Meidän pitää vain tehdä, mitä olemme aiemminkin tehneet.

Stanley Cup -juhlia Tampassa oli todistamassa paljon Rantasen läheisiä. Tyttöystävä Susannan Rannan hän kaappasi Amalie Arenan jäällä syliinsä.

– Oli todella jännittävää. Kyllä sydän hakkasi ja kädet tärisivät siihen malliin varsinkin viimeiset kymmenen minuuttia. Ei enää edes pystynyt katsomaan, vähän vain kurkin, Ranta kertasi ratkaisuhetkiä.

Stanley Cup -voittaja Mikko Rantanen ja hänen tyttöystävänsä Susanna Ranta.

Tyttöystävän lisäksi Rantasella oli paikalla vanhemmat, siskot ja isovanhemmat.

– En haluaisi jakaa tätä kenenkään muiden kanssa. Aivan huikeaa, Rantanen tunnelmoi.

Rantasesta ja Artturi Lehkosesta tuli samalla ensimmäiset varsinaissuomalaiset Stanley Cupin voittaneet jääkiekkoilijat.

– Kyllähän se aika huikealta tuntuu. Kun NHL:stä unelmoi, ei olisi ikinä uskonut, että tämä joskus tapahtuu.

– Tämä on niin vaikea palkinto voittaa. 16 voittaa pitää saada playoffseissa. Me taistelimme koko kevään. Tuli loukkaantumisia ja vastoinkäymisiä, mutta emme antaneet periksi.

Mestari on aina mestari.

Molemmat suomalaiset loistivat pudotuspeleissä Coloradon suurimpien ratkaisijoiden joukossa.

Kuudennessa finaalissa he muodostivat loisteliaan ykkösketjun Nathan MacKinnonin kanssa ja pelasivat finaalisarjan parhaan pelinsä.

– Joo mielestäni ihan selvästi. Arsi voittomaali, meni ihan oikeaan osoitteeseen.

– Kiva pelata Arsin kanssa samassa ketjussa. Toivottavasti antavat 15 vuoden sopimuksen, Rantanen lähetti viestin GM Joe Sakicin suuntaan Lehkosen tämän kesän sopimusneuvotteluihin liittyen.

Haastattelua antaessa Rantasen kurkkua kuivasi jo kovasti.

– Ainakin heti olut ja samppanjaa käteen, hän ilmoitti juhlasuunnitelmista kysyttäessä.

Mikko Rantasen vanhempien Hannun ja Hannamaijan haastattelu alla.

Source Link is.fi