Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9f0c26df25f1649c6236f6825a7616fa, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Minkä niminen linna repeytyi kahtia, kun Ronja Ryövärintytär syntyi? Tv-visa haastaa 10 kiperällä kysymyksellä – Uutisalue

Minkä niminen linna repeytyi kahtia, kun Ronja Ryövärintytär syntyi? Tv-visa haastaa 10 kiperällä kysymyksellä

Ilta-Sanomien tv-visassa voit testata tietämystäsi tutuista tv-kasvoista ja -ohjelmista. Osaatko vastata kymmeneen kiperään kysymykseen oikein?

Astrid Lindgrenin rakastettu Ronja Ryövärintytär -romaani kertoo kahden toisilleen vihoittelevan ryövärisuvun samanikäisistä lapsista, Ronja-tytöstä ja Birk-pojasta.

Kun Ronja syntyy synkkänä ukkosyönä, repeytyy linna kahtia – minkä niminen linna onkaan? Ronjan varttuessa hän tapaa linnan pohjoispuolella asustavan Birkin.

Kaksikko ystävystyy vanhemmiltaan salaa ja karkaa kahdestaan kotilinnaa ympäröivän sankan metsän uumeniin.

Uusi ruotsalainen sarjaversio Ronja Ryövärintytär -romaanista on alun perin suoratoistopalvelu Viaplayn tuottama ja Netflixin kiirastorstaina (28.3.) julkaisema.

Suomalaisittain sarjasta tekee kiinnostavan sen näyttelijäkaarti, jossa Krista Kosonen on saanut keskeisen sivuroolin Ronjan äitinä Loviisana.

Tässä tv-visassa on yhdeksän muutakin kysymystä ajankohtaisista tv-ohjelmista ja elokuvista sekä näyttelijöistä. Tee visa ja jaa tulos ystävillesi sosiaalisessa mediassa.

Source Link is.fi