Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f3e3492a29c3415e513b69e60dc1d9e7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Miss Universum -kilpailu vakavissa talous­vaikeuksissa – Uutisalue

Miss Universum -kilpailu vakavissa talous­vaikeuksissa

Omistajayrityksen talousvaikeuksista huolimatta seuraava Miss Universum kruunataan pian suunnitelmien mukaan.

Miss Universum -kauneuskilpailubrändin omistava JKN Global Group -yritys on hakeutunut yrityssaneeraukseen, uutisoi AFP. Thaimaalainen yritys pyrkii nyt ratkaisemaan maksuvalmiusongelmansa.

Kaksi kuukautta sitten yhtiö ei kyennyt maksamaan takaisin erääntyneitä joukkovelkakirjalainojaan, joita oli noin 11 miljoonan euron arvosta. JKN kertoi tiedotteessaan, että sen johtoryhmä oli päättänyt tiistaina jättää suunnitelman yhtiön tervehdyttämisohjelmasta. Yhtiön mukaan saneeraus ratkaisisi sen maksuvalmiusongelmat.

JKN:n osake on romahtanut lähes 80 prosenttia vuoden aikana.

Thaimaalaisyritys osti Miss Universum -kilpailun vuonna 2022 noin 18,7 miljoonalla eurolla. Yritys osti kilpailun Yhdysvaltain aiemmalta presidentiltä Donald Trumpilta. JKN Global Groupin omistaa mediamoguli Anne Jakapong Jakrajutatip.

Miss Universum -kilpailun omistava Anne Jakapong Jakrajutatip Kuva: Lillian Suwanrumpha / AFP

Seuraava Miss Universum kruunataan 18. marraskuuta. Kilpailu käydään El Salvadorissa. Kilpailussa on mukana 90 naista, ja Suomea edustaa vuoden 2023 Miss Suomi Paula Joukanen. Joukanen on jo paikalla El Salvadorissa ja on julkaissut tunnelmoivia päivityksiä Instagramissa.

– Olen niin ylpeä, että voin edustaa kaunista maatani Miss Universum -kilpailussa, Joukanen kirjoittaa erään päivityksensä yhteydessä.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun tästä linkistä.

Source Link is.fi