Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fe43f5b1fb6f7acb7422b33d6ff040b0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mitä tapahtui Lenita Airistolle? Puhelin ollut suljettu jo yli kaksi kuukautta – Uutisalue

Mitä tapahtui Lenita Airistolle? Puhelin ollut suljettu jo yli kaksi kuukautta

– Totta kai tietoa on, eihän hän ole mihinkään poistunut, mutta hän kieltää jyrkästi kenenkään muun kommentoimasta, nimettömänä pysyttelevä ystävä kertoo Lenita Airiston voinnista.

Diplomiekonomi Lenita Airisto on kadonnut julkisuudesta, eikä kukaan näytä tietävän, mitä on tapahtunut. Tai jos tietää, vaikenee kuin muuri.

Tilanne on ollut jo pitkään huolestuttava. Yleensä Lenita Airisto vastaa puhelimeen heti.

Seiska-lehti uutisoi 21. syyskuuta 2023, että Airiston puhelin on ollut suljettu toista viikkoa. Sama lehti kirjoitti lokakuussa, että Airiston kotona oli tuolloin palanut sama lamppu jo kuukauden.

Ilta-Sanomat on yrittänyt tavoittaa Lenita Airistoa useita kertoja syyskuusta alkaen – viimeksi maanantaina 20. marraskuuta. Puhelin on ollut koko ajan suljettu ja on sitä edelleen.

IS sai syyskuussa kiinni Airiston lähipiiriin kuuluvia henkilöitä, jotka pysyivät vaiti tilanteesta.

– Lenitan asioista tiedottaa Lenita itse, ystävä sanoi.

Airiston lähipiiri vaikenee yhä.

”Lenitan asioista kertoo vain Lenita itse”, on edelleen ystävien vakiovastaus, kun heiltä kysyy Lenita Airiston kuulumisia.

Maanantaina 20. marraskuuta Ilta-Sanomat soitti jälleen kerran Lenita Airiston pitkäaikaiselle ystävälle ja kysyi, onko Lenita Airistosta uutta tietoa.

– Totta kai tietoa on, eihän hän ole mihinkään poistunut, mutta hän kieltää jyrkästi kenenkään muun kommentoimasta, nimettömänä pysyttelevä ystävä kertoo.

Siitäkään ei tullut selvyyttä, hoitaako jokin taho, kuten edunvalvoja, mahdollisesti Lenita Airiston asioita.

Ystävä ei myöskään voinut kertoa, onko Lenita Airisto päässyt sairaalasta kotiin tai onko hän ollut sairaalassa ensinkään.

– Mä saan turpiin, jos mä kommentoin, Lenita Airiston ystävä sanoi.

– En pysty sanomaan muuta kuin että Lenita vastaa itse Lenitan asioihin.

Lenita Airisto oli tuttu näky Helsingin seurapiireissä. Elokuussa 2022 Airisto osallistui kirjakustantamo WSOY:n juhliin. Kuva: Seppo Kärki / IS

Vielä maaliskuussa Lenita Airisto juhli 70-vuotista uraansa yrittäjänä. Lisäksi häntä kuultiin Tuomas Enbusken parisuhdepodcastin vieraana kesällä. Podcast julkaistiin 12. heinäkuuta.

Yrittäjänä pitkän uran tehnyt Lenita Airisto on ollut koko aikuisikänsä julkisuudessa. Helsinkiläistyttö tuli tunnetuksi jo nuorena, kun hänet valittiin 17-vuotiaana Suomen Neidoksi.

Ansiolista on pitkä. Airisto oli yksi suositun Jatkoaika-nimisen keskusteluohjelman juontajista 1960-luvulla. Kansainvälisessä liike-elämässä hän on toiminut yli 50 vuotta, myynyt suomalaisen teollisuuden tuotteita ja edistänyt suomalaista muotia. Lenita Airisto on ansioitunut myös kirjailijana.

Hänen viimeisin tietokirjansa Noitanaisen ilosanoma ilmestyi 2022. Bazar-kustantamon mukaan Lenita Airistolla ei ole Bazarilla uusia kirjaprojekteja sovittuina.

Source Link is.fi