Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_200ce95561581529e1f8092b1b34e1db, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mitä tapahtuu Ivana Trumpin jättiomaisuudelle? Spekulaatioissa yksi yllättävä perijä – Uutisalue

Mitä tapahtuu Ivana Trumpin jättiomaisuudelle? Spekulaatioissa yksi yllättävä perijä

Heinäkuun 14. päivä menehtyneen Ivana Trumpin hautajaisia vietetään New Yorkissa keskiviikkona.

Daily Mail uutisoi, kuinka hänen ex-miehensä Donald Trump ja tämän puoliso Melania Trump saapuivat kaupungin keskustaan Trump Toweriin maanantaina odottamaan hautajaisia.

Ivana Trumpin hautajaisia vietetään St. Vincentin katolisessa kirkossa keskiviikkoiltana Suomen aikaa. IS näyttää suoraa lähetystä kirkon ulkopuolelta noin kello 19.15 alkaen.

Ivana Trump tuli tunnetuksi Yhdysvaltain entisen presidentin, liikemies Donald Trumpin ensimmäisenä vaimona. Ivana oli heidän kolmen lapsensa, Donald Trump Jr.:n, Ivanka Trumpin ja Eric Trumpin äiti.

Ivana Trump työskenteli nuorena mallina, ja hän oli myös lahjakas laskettelija. Mentyään naimisiin Donald Trumpin kanssa hänellä oli merkittävä rooli myös Trumpin bisneksissä.

Ivana Trump oli kova bisnesnainen avioeronsa jälkeenkin.

News.com.au -sivuston mukaan Ivana Trump toimi miehensä kiinteistöyrityksen varapuheenjohtajana sekä New Jerseyssä sijaitsevan Trump Castle -kasinon toimitusjohtajana. Ivana Trump oli vastuussa myös Trump Towerin sisustussuunnittelusta.

Pari erosi myrskyisästi 1990-luvulla, ja Ivana Trump sai itselleen massiivisen omaisuuden avioerossa. Hän kerrytti omaisuuttaan kuitenkin myös eronsa jälkeen.

Avioerosta Ivana Trump sai lehtitietojen mukaan lasten huoltajuuden, Connecticutissa sijaitsevan, noin 3,7 miljoonan euron kodin sekä 24 miljoonan euron sovintorahan. Eron myötä Ivanalle myönnettiin myös mahdollisuus asua välillä Trumpin kuuluisassa Mar-a-Lago -kartanossa Palm Beachilla.

Ivana Trump ei jäänyt kuitenkaan elelemään vain avioerorahojensa kanssa, vaan käytti ne uusiin yrityshankkeisiin, jotka johtivat Celebrity New Worth -sivuston mukaan jopa noin 97 miljoonan euron (100 miljoonan dollarin) omistukseen. Ivana Trumpin aloittamiin yrityksiin kuului erilaisia vaate-, koru- ja kauneusyrityksiä. 1990-luvulla hän perusti hajuvesi- ja muotimerkin nimeltään House of Ivana.

Ivana toimi myös kirjailijana ja piti puhetilaisuuksia ympäri maailmaa. Hänellä oli jossain vaiheessa elämäänsä myös oma aikakauslehti.

Villeimmissä spekulaatioissa Ivana Trumpin jättiomaisuuden perillinen olisi hänen yorkshirenterrierinsä Tiger.

Ivana Trumpin jälkeensä jättämä omaisuus on siis valtava. Yritysnaisen testamentista ei ole vielä tietoa, mutta todennäköistä on, että Ivanan kolme lasta saavat omat osuutensa hänen omaisuudestaan.

Villeimmissä spekulaatioissa Ivana Trump saattaisi jättää miljoonia myös parhaaksi ystäväkseen kuvaillulle koiralleen, yorkshirenterrieri Tigerille.

OK! Magazine ja Radar Online -sivustojen mukaan Ivanalle läheinen lähde on kertonut, ettei olisi yllättynyt, jos näin kävisi.

– Tiger oli kaikki, mitä Ivanalla oli. Hän kuoli sinkkunaisena. Hänen lapsensa ovat jo aikuisia, ja Ivana olisi ollut täysin yksin ilman Tigeria, lähde kertoo Radar Onlinelle.

– En olisi yllättynyt, jos hän jättäisi miljoonia Tigerille.

Radar Onlinen mukaan Trumpin läheiset ovat myös toivoneet, että muistokukkien sijaan Ivanaa kaipaavat lahjoittaisivat rahaa ennemmin kulkukoirien auttamiseksi. Ivana Trumpin kerrotaan olleen hyvin eläinrakas.

Source Link is.fi