Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a15fd7fc5f7e2612e75713a473fa3426, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Miten hyvin osaat Juice Leskisen hitit? Vain kovimmat sananikkarit saavat täydet 13/13 – Uutisalue

Miten hyvin osaat Juice Leskisen hitit? Vain kovimmat sananikkarit saavat täydet 13/13

Miten hyvin tunnet Juicen kappaleet? Kokeile alla olevalla testillä ja muista jakaa tulos myös kavereillesi!

Tällaiset olivat Juicen viimeiset hetket

Juice tiesi arvonsa. Suomi-rockin isähahmo ja lyriikan mestari halusi huomiota, kaipasi kunniaa – ja kuoleman kolkuttaessa saattoi olla varma, että hänet tullaan muistamaan.

Ratkaisevalla hetkellä Juicen mielessä ei tosin ollut mainen kunnia vaan valitettavankin arkinen asia: alkoholi.

– Anna viiniä, kansantaiteilija sanoi anovin katsein vaimolleen Sari Leskiselle, kun häntä oltiin nostamassa ambulanssiin perjantaisena iltapäivänä 24. marraskuuta 2006.

Juicen viimeiset sanat jäivät ilman vastakaikua, sillä sairaankuljettajat ilmoittivat, ettei moinen käy. Juice menetti tajuntansa matkalla kotoaan Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Hetken päästä Juicea ei enää ollut.

Kuolema ei tullut yllätyksenä

Legendan kuolema ei tullut yllätyksenä. Juice oli sairastanut diabetesta ja munuaisten vajaatoimintaa jo pitkään, mutta terveydestä huolehtiminen ei ollut itsepäisen miehen mieleen.

Vaimon tai ystävän kehotus dialyysihoidosta oli Juicelle usein punainen vaate. Periaatteesta hän mieluummin kieltäytyi kuin otti järjen käteen.

– No, en mä nyt tänään, mä menen sitten huomenna, Sari Leskinen kertoo ”vetkuttelun mestariksi” kuvaamansa miehensä aina sanoneen.

Ambulanssi kävi Leskisten kotiovella jo aiemmin kuolinviikolla. Kyydistä kieltäytynyt Juice oli äkäinen ja todisteli järkensä leikkaavan kertomalla sairaankuljettajille nimensä ja sotunsa lisäksi sairautensa sekä suomeksi että latinaksi.

Järki vielä leikkasi, mutta keho ei. Kohtalokkaana perjantaina Juicen yleiskunto romahti, eikä paluuta enää ollut.

Juice uskoi vakaasti, että keho kyllä parantaa itse itsensä. Ei parantanut.

– Jussi kävi viimeisellä portilla monta kertaa. Hän luotti aina hyvään säkäänsä, että kyllä täältä aina takaisin tullaan, Sari Leskinen kertoo Antti Heikkisen kirjoittamassa Juice-elämäkerrassa.

Lue lisää: Sari Leskinen avautuu puolisonsa Juicen menettämisestä ja heidän viimeisistä hetkistään: ”Elämäni suurin shokki”

Lue lisää: Miten hyvin tunnet Juicen? Tee 20 kysymyksen tietovisa

Lue lisää: Sari Leskinen paljastaa, millainen puoliso Juice Leskinen oli: ”Kotiminä oli toisenlainen mies”

Source Link is.fi