Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_eb0e298b37027d61f2b98ee46245e6e7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
MTV: Pekka Jormakka ja Marko Anttila ilmiriidoissa – Uutisalue

MTV: Pekka Jormakka ja Marko Anttila ilmiriidoissa

Konkarien välillä kiehahti torstain ottelussa.

Jukurien Pekka Jormakan ja Kärppien Marko Anttilan välillä kiehuu, käy ilmi MTV:n kameroihin tallentuneesta kuvamateriaalista.

Jormakka, 33, antoi palaa oikein kunnolla Anttilan, 38, suuntaan torstain kohtaamisen avauserässä. Kaksikko istui likellä toisiaan, molemmat omissa vaihtoaitioissaan, kun välikohtaus alkoi.

Hallissa oli sen verran paljon meteliä, että MTV:n julkaisemasta videosta on vaikea tarkasti kuulla Jormakan sanoja. Sen voi kuitenkin kuulla, että Jormakka lataa painokelvotonta tekstiä Anttilalle.

– Pelle v***u, todella vihainen Jormakka huutaa Anttilalle.

Voit katsoa videon MTV:n sivuilta.

Jormakka ilmeisesti syyttää Anttilaa tupilla mahaan lyömisestä. Raivoamisensa lopuksi Jormakka vielä demonstroi, kuinka Anttila Jormakan mielestä oli mailaansa väärinkäyttänyt.

Torstaina Jormakkaa ei naurattanut. Arkistokuva Kuva: Kalle Parkkinen

Kärppien ja Jukurien välisessä puolivälieräsarjassa tunteet ovat olleet pinnassa.

Jo Mikkelissä tiistaina pelatun neljännen ottelun loppuhetkillä kiehahti. Jukurien kultakypärä Niko Huuhtanen ja Kärppien puolustaja Arttu Paaso pudottivat hanskat ja tappelivat rajusti.

Samassa ajassa yhteen ottivat myös Jukurien Lucas Nordsäter ja Kärppien Martin Jandus.

Anttilakin oli tapahtumien keskipisteessä Mikkelissä. Hän oli yksi avainhahmoista joukkokahakassa, joka puhkesi edellä mainittujen tappeluiden jälkeen.

Torstainakin Anttila nujakoi päätössummerin soitua. Hän paini kiivaasti Jukurien Lukas Nordsäterin kanssa.

Kärpät johti ottelusarjaa jo 3–0, mutta Jukurit on kivunnut yhden voiton päähän. Tiistaina Mikkelissä Jukurit voitti 5–2 ja haki torstaina Oulusta makean 3–2-vierasvoiton.

Jormakka teki mikkeliläisten toisen maalin torstain ottelussa. Hän on tehnyt viidessä ottelussa tehopisteet 1+3. Anttila on kerännyt ottelusarjassa yhden syöttöpisteen.

Source Link is.fi