Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3e4e73bac5a9ab1fb67c775e6c868d7f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Muistatko suomalaisen huippumallin Suvi Riggsin? Julkaisi onnellisia perhekuvia – Uutisalue

Muistatko suomalaisen huippumallin Suvi Riggsin? Julkaisi onnellisia perhekuvia

Suvi Riggs elää onnellista perhe-elämää Yhdysvalloissa.

MTV3-kanavan Mallikoulu-tv-ohjelman vuonna 2005 voittanut Suvi Riggs (o.s. Koponen) on luonut menestyneen uran mallina ohjelman jälkeen.

Kansainvälisillä catwalkeilla nähty huippumalli löysi ulkomailta myös rakkauden ja avioitui vuonna 2012 niin ikään mallina työskentelevän Tyler Riggsin kanssa. Nykyisin parilla on kolme lasta, jotka ovat syntyneet vuosina 2016, 2018 ja 2020.

Alkuviikosta Riggs jakoi Instagramissaan tunnelmallisia perhekuvia, joissa nähdään myös heidän kaksi tytärtään. Yhdessä kuvassa isä on nostanut käsivarsilleen tyttärensä, joka nauraa onnellisena.

Suvi Riggs esittelee somessaan myös akrobaattisia liikkeitä, joita hän tekee yhdessä tyttärensä kanssa.

Pari tapasi vuonna 2009. Suvi Riggs muisteli ensitreffejä kymmenvuotispäivän kunniaksi somessa neljä vuotta sitten.

Riggs kertoo, että hän uhmasi ystäviensä kehotuksia ja meni ensimmäisille treffeille tulevan puolisonsa kanssa.

– 13.6.2009 Tyler Riggs vei minut ensimmäisille treffeillemme Empire State Buildingiin. Kolme päivää myöhemmin hän kertoi, että hän oli aloittamassa kahden vuoden näyttelykoulun New Yorkissa, kaupungissa, josta minä yritin epätoivoisesti päästä pois.

– Kaikki ystäväni varoittivat minua deittailemasta näyttelijää. Kymmenen vuotta ja kaksi lasta myöhemmin teemme kolmatta päivää ensimmäistä elokuvaamme ja voin rehellisesti sanoa, että olen iloinen, etten kuunnellut ystäviäni.

Riggs kertoo, että hänen äitinsä Kaarina Koponen kehotti tytärtään menemään naimisiin rakkaudesta, ei rahasta, ja että tämä oli aivan oikeassa.

Riggs on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaismalleista. Hän on luonut näyttävän kansainvälisen uran muotimaailman huipulla ja työskennellyt muun muassa Ranskassa, Italiassa ja Yhdysvalloissa.

Source Link is.fi