Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_356d75f74998c3ca17e1b4dfdf58c878, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Muistatko tämän näyn? Bensan hinta alkaa ykkösellä – tänään se taas tapahtui – Uutisalue

Muistatko tämän näyn? Bensan hinta alkaa ykkösellä – tänään se taas tapahtui

Rajusti vuodessa noussut bensan hinta kääntyi hiljattain laskuun. Nyt 95 oktaaninen bensiini on jo joillain asemilla pudonnut kahden euron haamurajan alapuolelle.

Lasku on huomattava, sillä vielä juhannuksen aikaan 95E10-bensiinin litrahinta pyöri 2,5 eurossa.

Edellisvuoden kesään eroa kuitenkin on yhä, vuosi sitten 95 oktaanisen bensiinin litrahinta oli keskimäärin 1,73 euroa litralta Autoalan Tiedotuskeskuksen mukaan.

Polttoaine.net-sivuston mukaan alle kahden euron on päästy ainakin Oulussa, Helsingin Viikissä ja Ylivieskassa. 98 oktaaninen bensiini sinnittelee vielä halvimmillaankin yli kahdessa eurossa, kun taas dieseliä saa jo useilta asemilta alle kahden euron litrahinnalla.

Huomioitavaa on, että Polttoaine.net hinnat ovat käyttäjien ilmoittamia, eivätkä virallisia tilastoja.

Myös Herttoniemen Shelliltä saa Dieseliä alle kahdella eurolla.

Kaikkialla ei olla vielä alittamassa kahta euroa. Laajasalossa oli sunnuntaina noin 10 senttiä Viikkiä hintavampaa.

Tältä hinnat näyttivät Mechelininkadun ABC:lla.

Hinnat tulevat alas nyt lujaa vauhtia. Tilastokeskuksen mukaan diesellitran keskihinta Suomessa oli viime viikolla 2,17 euroa, kun se edellisellä viikolla oli 2,21 euroa.

95E10-bensiinin keskimääräinen litrahinta oli viime viikolla 2,22 euroa, kun se edellisellä viikolla oli 2,25 euroa. 98E5-bensiinin keskimääräinen litrahinta puolestaan putosi 2,32 euroon edellisen viikon 2,34 eurosta.

Viime viikon luvuista ollaan tultu sunnuntaihin mennessä parhaimmillaan jo noin 20 senttiä alas päin polttoainelitraa kohden.

Source Link is.fi