Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c78a5f04b44e7681671ed80eedede3c7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Muutos huippuvalmentajan ulkomuodossa säikäytti – kertoi nyt mistä on kyse – Uutisalue

Muutos huippuvalmentajan ulkomuodossa säikäytti – kertoi nyt mistä on kyse

Huippuvalmentaja puhui terveydestään ja mainitsi kommunistijohtaja Mihail Gorbatshovin.

Norjan jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Ståle Solbakken, 55, aloitti hiljattain lehdistötilaisuutensa osoittamalla päätään.

– Tältä minä näytän nyt, Solbakken sanoi norjalaisen VG-lehden julkaisemalla videolla.

– Kyllä, moni ihminen on kutsunut minua Gorbatshoviksi viime aikoina. Tämä on auringon tekemä vaurio, ja heti ajatellaan pahinta mahdollista, siispä syöpää, kertoi puolestaan ruotsalainen Aftonbladet Solbakkenin sanoneen.

Kommentillaan Gorbatshovista hän viittaa Neuvostoliiton johtajana 1980-luvun puolivälistä 1990-luvun alkuun uurastaneeseen Mihail Gorbatshoviin.

Kommunistijohtaja Gorbatshov tunnettiin Neuvostoliiton uudistushankkeidensa lisäksi myös päälaellaan olleesta syntymämerkistä. Hän kuoli viime vuonna 91-vuotiaana.

Mihail Gorbatshov kuvattuna loppuvuodesta 2016. Kuva: Vasily Maximov / Lehtikuva

Solbakkenin mukaan hänen jälkensä päässä on peräisin pitkistä harjoituksista aurinkoisella jalkapallokentällä.

– En halua, että tämä kehittyy joksikin vaaralliseksi, joten olen aloittanut eräänlaiset hoidot, säteilyä, rasvaa ja sellaista. Se ei näytä kovin kauniilta nyt, mutta kaikki tulee kuntoon, hän totesi Aftonbladetin mukaan.

Solbakkenin aktiiviura pelaajana katkesi sydänkohtaukseen vuonna 2001.

Norjan päävalmentajana Ståle Solbakken aloitti vuonna 2020. Hän valitsi hiljattain maajoukkueeseen myös poikansa, 23-vuotiaan Markus Solbakkenin.

Source Link is.fi