Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2073ca0e20621daab501b75f079a8cdc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Naantalin kylpylä pyytää anteeksi Ali Jahangirin keikan väli­kohtausta – järjestyksen­valvojat eivät toimineet oikein – Uutisalue

Naantalin kylpylä pyytää anteeksi Ali Jahangirin keikan väli­kohtausta – järjestyksen­valvojat eivät toimineet oikein

Ali Jahangiri kiittää Naantalin kylpylää vastuunkannosta.

Naantalin kylpylä pyytää verkkosivuillaan anteeksi koomikko Ali Jahangirilta ja hänen keikkansa yleisöltä viime lauantain välikohtauksen vuoksi.

Lauantaina 18. marraskuuta Jahangirin stand up -esitys keskeytyi Naantalin kylpylässä, kun Jahangiri ajautui kovasanaiseen huutoon kahden yleisössä olleen henkilön kanssa.

Paikalla ollut Laura kertoi aiemmin IS:lle, että Jahangiri oli aloittanut keikkansa kertomalla, että paraikaa eletään epävarmoja ja pelottavia aikoja, jolloin huumori on monille tärkeä selviytymiskeino.

Jahangiri oli Lauran mukaan kertonut sota-aiheisen vitsin, jossa keski-ikäiset pyöräilystä kiinnostuneet miehet voitaisiin lähettää eturintamalle. Vitsi oli liikaa eräälle naiselle, joka Lauran kuvaamalla videolla alkoi huutaa Jahangirille.

Jahangiri huusi naiselle takaisin, jonka jälkeen yleisössä ollut mies nousi ylös ja lähestyi lavalla seisovaa Jahangiria. Tilanne vaikutti uhkaavalta.

Lue lisää: Somessa kiertää uhkaava video Ali Jahangirin keikalta – koomikko menetti täysin malttinsa

Ali Jahangiri kertoi keikallaan sota-aiheisen vitsin, joka ei uponnut koko yleisöön. Kuva: Antti Hämäläinen

Naantalin Kylpylä kertoo, että paikalla oli tarvittava määrä järjestyksenvalvojia, mutta he eivät puuttuneet tilanteeseen sen vaatimalla tavalla.

– Pyydämme anteeksi sekä illan yleisöltä että esiintyjiltämme, ettemme puuttuneet esityksen aikana tapahtuneeseen häiriköintiin ja sitä seuranneeseen välikohtaukseen riittävän nopeasti. Näin tilanteen kärjistyminen, ja sitä seurannut esityksen keskeytyminen olisi voitu välttää. Tämä oli valitettava virhe meidän puoleltamme ja olemme asiasta pahoillamme, hotellinjohtaja Eerika Rinne kirjoittaa.

– Olemme jo käyneet lauantain poikkeuksellisen tapahtuman sisäisesti läpi. Otamme tapahtuneesta opiksemme ja tulemme lisäämään järjestyksenvalvonnan määrää sekä henkilökunnan ohjeistusta tulevien tapahtumien osalta. Olemme pahoillamme myös siitä, että tilannetta on kuvattu järjestäjän ohjeiden vastaisesti, Rinne lisää.

Rinteen mukaan kylpylä on yhteydessä kaikkiin paikalla olleisiin asiakkaisiin henkilökohtaisesti.

Ali Jahangiri on jakanut kirjoituksen omassa X-palvelun profiilissaan ja kiittää kylpylää.

X:n käyttäjät pitävät Naantalin kylpylän vastuunkantoa suoraselkäisenä.

– Hyvä, että ottavat vastuuta tapahtuneesta. Ehkä uusi keikka paikalla olleille? Lukuun ottamatta paria kaveria, eräs kirjoittaa palvelussa.

– Tsemii Ali. Rapatessa roiskuu, kannustaa toinen.

Source Link is.fi