Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5347ba2e1f2b31557649438d122ba98d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näihin kahteen sanaan Emma Kimiläinen tiivisti suhteensa Sami Hyypiän kanssa – julisti asian suorassa lähetyksessä – Uutisalue

Näihin kahteen sanaan Emma Kimiläinen tiivisti suhteensa Sami Hyypiän kanssa – julisti asian suorassa lähetyksessä

Autourheilija sai puolisonsa lupautumaan tanssikisaan, mikäli olisi päässyt tanssimaan finaaliin.

Sunnuntain 19. marraskuuta Tanssii tähtien kanssa -semifinaalijaksossa kuultiin jättiyllätys, kun selvisi, että ensi viikon finaalilähetyksessä parketille saattaa astella entinen jalkapallotähti Sami Hyypiä.

Juontaja Ernest Lawson kysyi Emma Kimiläiseltä tanssin jälkeen, että kenet hän tuo finaalijakson parketille, jos raivaa tiensä viimeiseen lähetykseen. Finaalijaksossa nähdään kilpailijoiden läheisiä.

– Ei ole ollut helppoa häntä tähän suostutella. On pitänyt vetää aika monesta narusta, sillä hän on todennut, ettei ikinä, kuuna päivänä astu tälle parketille. Ja se on mun puoliso Sami Hyypiä, Kimiläinen kertoi.

Paljastuksen jälkeen tv-kamerat bongasivat Hyypiän yleisöstä ja kuvasivat tämän hymyilevää reaktiota.

– Come on! Eiks niin, Kimiläinen huudatti yleisöä.

Pudotuksessa selvisi lopulta, ettei Hyypiää nähdä TTK-parketilla, sillä Kimiläinen joutui jättämään kilpailun semifinaalivaiheessa.

Kimiläinen ja Hyypiä erosivat kesällä parin vuoden seurustelun jälkeen, mutta palasivat yhteen vielä myöhemmin syksyllä. Kimiläinen vahvisti asian MTV:lle lokakuussa.

Artikkelia päivitetty kello 21.23: lisätty tieto Kimiläisen putoamisesta kilpailusta.

Source Link is.fi