Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bb6957b13b305a4831c28080a0422a1c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nainen uhkasi tappaa toimittajan koiran – tuomittiin vankilaan – Uutisalue

Nainen uhkasi tappaa toimittajan koiran – tuomittiin vankilaan

Toimittajaa vainottiin kammottavalla tavalla.

Brittiläinen jalkapallotoimittaja Laura Woods on joutunut elämään pitkän tovin jatkuvassa pelossa ja ahdistuksessa häntä vainonneen fanin takia.

Nyt Woodsin, 36, elämä kuitenkin helpottuu huomattavasti, kun vainoaja on saatu kiinni ja tuomittu vankilaan. Telegraphin mukaan syytetty joutuu lusimaan 14 kuukautta. Vainoaminen tapahtui kesäkuun 2021 ja syyskuun 2023 välisenä aikana.

25-vuotias naishenkilö aloitti Woodsin vainoamisen kesällä 2021 lähettämällä tälle lukuisia viestejä sosiaalisessa mediassa. Nainen solvasi Woodsia todella alatyylisesti viesteissään.

Ahdistelu jatkui ja eteni siihen pisteeseen, että vainoaja lähetti paketteja, ruokakuljetuksia ja uhkauskirjeitä Woodsin kotiin. Eräs paketti sisälsi sukupuolitautitestejä.

Tekijä oli muun muassa uhannut varastaa ja tappaa Woodsin koiran.

Puolustusasianajaja totesi oikeudessa, että tekijällä on diagnosoitu autismi, joka on otettava huomioon asian käsittelyssä.

Woods on noussut ryminällä yhdeksi jalkapallomaailman tunnetuimmista toimittajista. ITV:n ja TNT:n palveluksissa työskentelevä reportteri esiintyy usein Valioliigan ja Mestarien liigan lähetyksissä kentänlaitatoimittajana.

Woodsin mukaan tapauksella on ollut todella kielteinen vaikutus häneen.

Source Link is.fi