Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7210103cfce37788cac3f34bf9110423, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näitkö tätä tv:ssä? Fanit ryntäsivät kentälle Huuhkajien jätti­pettymyksen jälkeen – katso kuvat – Uutisalue

Näitkö tätä tv:ssä? Fanit ryntäsivät kentälle Huuhkajien jätti­pettymyksen jälkeen – katso kuvat

Suomen miesten maajoukkueen unelma jalkapallon MM-kisoista meni murskaksi tiistaina, kun Ranska voitti Huuhkajat Helsingissä 2–0. Suomen putoaminen varmistui, kun Ukraina voitti Bosnian D-lohkon toisessa kamppailussa samoin lukemin.

Huuhkajien kannattajien pettymys purkaantui Olympiastadionilla erikoisella tavalla. Tv-kuvista näkyi, kun runsaat kymmenen kannattajaa ryntäsi katsomosta nurmelle.

Järjestyshenkilöt pinkoivat kentälle tunkeutujat kiinni, stadionilta kerrotaan. Osa faneista pääsi pelaajien läheisyyteen, mutta isommalta draamalta vältyttiin turvamiesten nopean reagoinnin ansiosta.

Silminnäkijähavainnon mukaan Ranskan supertähti Kylian Mbappe antoi pelipaitansa yhdelle kentälle juosseista.

Katsojia tunkeutui kentälle ottelun jälkeen.

Järjestyshenkilöillä riitti kiirettä.

Suomi sinnitteli ottelussa pitkään, mutta vaihdosta tullut Karim Benzema ja Mbappe iskivät vieraille 2–0-voiton. Suomi oli lopulta D-lohkon kolmas 11 pisteellä.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kertoi ottelun jälkeen, että pitkäaikaiset runkopelaajat Paulus Arajuuri ja Joona Toivio lopettivat maajoukkueuransa tiistain kamppailuun.

Source Link is.fi