Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0d3e61f63482b58a44d34c474162c162, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Neljä kuoli bussi­turmassa Saksassa – Uutisalue

Neljä kuoli bussi­turmassa Saksassa

Bussi oli matkalla Berliinistä Sveitsin Zürichiin, kun se tuntemattomasta syystä ajautui pois tieltä ja kaatui.

Bussissa oli 53 matkustajaa ja 2 kuljettajaa. Kuva: Jens Schlueter / AFP / Lehtikuva

| Päivitetty

Saksassa neljä ihmistä kuoli bussionnettomuudessa lähellä Leipzigia maan itäosassa, kertoi poliisi keskiviikkoiltana. Onnettomuudessa loukkaantui 35 ihmistä, joista kuuden vammat olivat vakavia.

Poliisi kertoi aiemmin keskiviikkona viidestä kuolleesta ja noin 20 loukkaantuneesta, mutta tarkensi uhrilukuja myöhemmin illalla.

Bussi oli matkalla Berliinistä Sveitsin Zürichiin, kun se ajautui pois moottoritieltä ja kaatui kyljelleen. Bussissa oli 53 matkustajaa ja kaksi kuljettajaa.

Liikenne A9-moottoritiellä katkaistiin molempiin suuntiin onnettomuuspaikan raivaamista varten, kertoivat viranomaiset.

Bussin omistaa useassa maassa liikennöivä saksalaisyhtiö Flixbus. Flixbus ajaa reittiä myös Suomesta Puolaan Baltian maiden kautta.

– Onnettomuuden tarkat yksityiskohdat eivät ole vielä tiedossa. Toimimme totta kai läheisessä yhteistyössä paikallisviranomaisten ja pelastuspalvelun kanssa. Teemme kaiken voitavamme, jotta turman syy saadaan selvitettyä nopeasti ja täysin, yhtiö vakuutti lausunnossaan.

Kuva: Jens Schuleter / AFP / Lehtikuva

Kuva: JAN WOITAS / AFP / Lehtikuva

Source Link is.fi