Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9579af29c8e0021ac89c9d2e3d5e39e9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Netflixin hittisarjan juliste töhrittiin pahemman kerran – päätähdeltä riemastuttava reaktio – Uutisalue

Netflixin hittisarjan juliste töhrittiin pahemman kerran – päätähdeltä riemastuttava reaktio

Netflixin hittisarjan Emily in Parisin juliste töhrittiin New Yorkissa. Sarjan päätähti, Emily Cooperia näyttelevä Lily Collins törmäsi miehensä Charlie McDowellin kanssa julisteeseen, ja kohtaaminen poiki häneltä hupaisan reaktion.

Julisteessa Collinsin kasvot on töhritty, ja hänellä on muun muassa punaiset silmät ja punainen nenä.

– En voi sanoa rakastavani uutta lookia, mutta yritys se on tämäkin, Collins kommentoi Instagramissa.

Collins on jakanut Instagram-tilillään videon, jossa hänen miehensä kävelee julistetta kohti, säikähtää pahanpäiväisesti ja ryntää karkuun. Samassa julkaisussa hän poseeraa töhrityn julisteen kanssa myös itse.

Collinsin julkaisu on saanut parissa päivässä lähes miljoona tykkäystä hänen 25 miljoonalta seuraajaltaan. Fanit riemastuivat näyttelijän reaktiosta ja monet innostuivat myös kommentoimaan.

– Askeleen lähempänä Emilyä Berliinissä, Charlien enkelit -näyttelijä Ella Balinska sanailee.

– Miksi kukaan tekee noin? Oikeasti, eräs sarjan fani ihmettelee ja arvelee, että kyse on kateudesta.

– Tämä voisi olla hyvä meikki-idea kolmannelle kaudelle, eräs kommentoija vitsailee.

– Noh, Emilyn tyyli on muutenkin omaperäinen. Nyt hänen meikkinsäkin on, toinen kommentoi.

Emily in Paris sai ensi-iltansa Netflix-suoratoistopalvelussa lokakuussa 2020. Viime vuoden lopulla sarjasta tuli palveluun toinen tuotantokausi, ja näyttelijät ovat vahvistaneet, että tekeillä on vielä kolmaskin kausi.

Sarja seuraa amerikkalaisen Emily Cooperin siirtymistä Savoir-nimisen markkinointiyhtiön palvelukseen Pariisin. Emily yrittää sarjassa selviytyä työn ja rakkauselämän haasteista sekä käy kulttuurikamppailua ”tylsän” amerikkalaisen elämäntyylinsä ja ranskalaisen elämäntavan välillä.

Source Link is.fi