Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4dcacd390b92ac6fdd2d88caa6a720ff, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
New Yorkin metrokiskoilta tehtiin hirveä löytö – Uutisalue

New Yorkin metrokiskoilta tehtiin hirveä löytö

Levottomuudet suurkaupungin metrossa ovat arkipäivää.

New Yorkin metrokiskoilta löytyi viikonloppuna ihmisen jalka. Asiasta uutisoi muun muassa The Guardian.

The Guardianin mukaan rikostutkijat yrittävät nyt selvittää, kenelle raaja kuuluu ja miten se joutui metrokiskoille. Jalka on tällä hetkellä oikeuslääkärin hallussa.

Viranomaiset eivät olet vahvistaneet, onko kyseessä naisen vai miehen jalka tai kuinka vanhalle ihmiselle se on kuulunut. Löytö tehtiin lauantaina Bronxissa useiden eri välikohtausten seurauksena. The Guardianin mukaan samoihin aikoihin sellisti pahoinpideltiin metallisella vesipullolla Herald Squarella.

Levottomuudet suurkaupungin metrossa ovat yleisiä. Metroasemalla Bronxissa tapahtui viime viikolla ammuskelu, jossa kuoli yksi ihminen ja loukkaantui viisi.

Lisäksi mies pahoinpideltiin metalliputkella Queens Plaza -asemalla sattuneessa välikohtauksessa lauantai-iltana. Vain kaksi päivää aiemmin brasilialainen turisti pahoinpideltiin samalla asemalla.

Välikohtaukset ovat jatkuneet myös tällä viikolla. The Guardianin mukaan 57-vuotias mies löytyi kuolleena metrovaunusta maanantai-iltana. Poliisi kertoo selvittävänsä miehen kuolinsyytä ja huumausaineiden mahdollista osuutta tapaukseen.

Viimeaikaiset tapahtumat tuskin lisäävät paikallisten kiinnostusta hyödyntää joukkoliikennettä. The Guardianin mukaan New Yorkin pormestari Eric Adams on lisännyt merkittävän määrän poliiseja partioimaan metroliikennettä. Rikollisuus metrossa on lisääntynyt 22 prosentilla vuoden alusta.

Source Link is.fi