Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5cebe15817b0615aabbd9a1ffe018cb5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
NHL-joukkueen suunta kääntyi uskomattomalla tavalla – suomalaiskaksikolla hirmuiset lukemat – Uutisalue

NHL-joukkueen suunta kääntyi uskomattomalla tavalla – suomalaiskaksikolla hirmuiset lukemat

Juuse Saros ja Kevin Lankinen torjuvat NHL:n kuumimmassa joukkueessa.

Nashville Predators kärsi 15. helmikuuta karmean rökäletappion, kun se hävisi kotonaan Dallas Starsille rumasti lukemin 2–9.

Lännen pudotuspeliviivan alla, neljän pisteen päässä St. Louis Bluesista majaillut Predators oli tuolloin voittanut vain yhden kuudesta viimeisimmästä ottelustaan.

GM Barry Trotz päätti, että pelaajien suunnittelema vierailu U2:n konserttiin Las Vegasin Spheressä perutaan eikä Predators matkaakaan pelipaikkakunnalle etuajassa.

Joukkueen reaktio on ollut vastaansanomaton. Predators on sen jälkeen roihunnut koko liigan kuumimpana joukkueena. 18 ottelusta saldona on 16 voittoa ja kaksi jatkoaikatappiota.

Predators on matkan varrella tyrmännyt joukkueita kuten divisioonansa kärkijoukkueet Coloradon ja Winnipegin. Viime viikolla se haki tylyn 3–0-voiton idän jättiläisen Floridan kotiluolasta.

Nashvillen viimeisenä lukkona ovat loistaneet kaikki neljä otteluaan voittanut Kevin Lankinen sekä supertähti Juuse Saros, jonka takia Lankisen vastuu kauden aikana jää usein vähälle.

Lankinen on neljässä ottelussaan, kaikki voittoja, pysäyttänyt kiekot 95,2-prosenttisesti ja päästänyt vain 1,50 maalia per peli. Saroksen tilastot ovat nekin 14 ottelusta kivikovat: torjuntaprosentti 93,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,92.

– He ovat tehneet oikea-aikaisia torjuntoja ja olleet todella hyviä, Trotz sanoo AP:n jutussa.

– He ovat olleet todella hyviä merkittävillä hetkillä.

NHL:n runkosarjaa on pelaamatta kymmenisen ottelua joukkueesta riippuen. Predatorsilla pelejä on jäljellä nimenomaan tasan kymmenen, ja se on karannut jo kymmenen pisteen päähän viivan alla olevasta Bluesista.

Keskisen divisioonan kolmospaikkakin on otettavissa: ero saman verran otteluita pelanneeseen Winnipegiin on enää neljä pinnaa.

Saroksen ja Lankisen lisäksi myös Coloradon Justus Annunen on samalla ajanjaksolla torjunut vahvasti.

Hän on pelannut helmi-maaliskuussa kuusi ottelua ja torjunut neljä voittoa torjuntaprosentilla 94,9 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 1,49.

Ukko-Pekka Luukkosen lukemat ovat viime aikoina pudonneet radikaalisti, mutta hän on tänä aikana urakoinut kaikkein eniten otteluita NHL-veskareista: 18 peliä ja 11 voittoa torjuntaprosentilla 90,7 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,66.

Source Link is.fi