Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ff27e70890aa5deff7713007c8a1322d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
NHL-tähdet Patrik Laine ja Aleksander Barkov keräsivät jättipotin lasten hyväksi – ”Kaikki tulee tarpeeseen” – Uutisalue

NHL-tähdet Patrik Laine ja Aleksander Barkov keräsivät jättipotin lasten hyväksi – ”Kaikki tulee tarpeeseen”

Tampereen NHL-tähtien Aleksander Barkovin ja Patrik Laineen neljättä kertaa järjestetyssä hyväntekeväisyysgolfissa kerättiin jälleen jättisumma hyväntekeväisyyteen.

Nokialla järjestetyssä tapahtumassa tehtiin hyvää yhteensä 103 000 euron edestä. Raha menee Tampereen Hope ry:lle vähävaraisten lasten hyväksi.

– Voin varmaan Sashankin puolesta puhua, että tämä on meille yksi kesän merkittävimmistä jutuista, jota aina odottaa. Syksyä kohti kun mennään, tietää aina, että tämä tapahtuma tulee, Laine sanoi IS:lle lauantaina Nokialla.

Tapahtuma järjestettiin neljättä kertaa.

– On hienoa, että olemme aina saaneet tänne paljon porukkaa, jotka haluavat tehdä hyvää. Hienoa tietysti myös nähdä omat nimet ja naamat tuossa, Laine sanoi viitaten tapahtuman plakaatteihin.

Ja Laineen nimihän on vieläpä ensimmäisenä, vaikkapa aakkosjärjestyksessä nimet menisivät toisin päin…

– Pakko sanoa, että ehkä tämä oli 55-prosenttisesti minun ideani. No ei. Paremmat tulee aina viimeisenä, eikös se niin mene, Laine hymähti.

– Olemme tosi kiitollisia, että monet ihmiset ovat lähteneet mukaan. Kaikki, mitä saamme kerättyä, tulee tarpeeseen.

Source Link is.fi