Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e69f16299104a0d6bcdf09a119aa38f1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
NHL-toimittaja julkaisi kuvan itsestään ja Stanley Cupista – kollegat tyrmistyivät: ”Noin ei pidä ikinä tehdä” – Uutisalue

NHL-toimittaja julkaisi kuvan itsestään ja Stanley Cupista – kollegat tyrmistyivät: ”Noin ei pidä ikinä tehdä”

Paikallislehti Denver Postiin NHL-joukkue Colorado Avalanchea seuraava toimittaja Mike Chambers suututti ison joukon kollegoitaan julkaistuaan kuvan itsestään nostamassa Stanley Cup -pokaalia.

– Luultavasti urani ikimuistoisin kokemus, Chambers kirjoitti saatteeksi kuvapariin, joista toisessa hän pitelee pokaalia Avalanchen kapteenin Gabriel Landeskogin kanssa.

Toisessa kuvassa Chambers patsastelee sikari suussa pidellen legendaarista pystiä päänsä päällä.

Moni toimittaja älähti nopeasti vastalauseen Chambersin toiminnasta. Yleisesti noudatetun etiketin mukaan Stanley Cupia saavat nostaa vain mestarijoukkueen pelaajat ja henkilökunta.

Menestynyt urheilijakirjailija Jeff Perlman tiivisti tuntonsa ytimekkäästi.

– Hyvät toimittajat: tätä ei pidä tehdä. Ikinä, Perlman kirjoitti Twitterissä.

– Kuinka voi kirjoittaa objektiivisesti joukkueesta tämän jälkeen? kyseli puolestaan NBC:n toimittaja Nate Poppen.

– Tämä oli hetki, jonka jälkeen Mikea ei oteta enää ikinä vakavasti journalistina, kirjailija ja toimittaja Ron Clements tylytti.

Chambers itse selitti julkaisuaan vastaamalla erään toimittajan kriittiseen twiittiin.

– Kontekstiksi, en ollut ainoa toimittaja tapahtumassa, mutta saatoin olla ainoa, jolle Gabe Landeskog ojensi pokaalin kehottaen nostamaan sen ilmaan. Gabe ja minä olemme tunteneet pitkään. Se oli inhimillinen hetki kahden peliä kunnioittavan miehen välillä, Chambers kirjoitti.

Colorado voitti Stanley Cupin ensimmäistä kertaa 21 vuoteen kaatamalla finaalisarjassa Tampa Bay Lightningin otteluvoitoin 4–2.

Source Link is.fi