Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0116d8e98116da767a3ec883576efee8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nico Rosberg haukkui Ferrarin F1-tallin pystyyn – raju ryöpytys: ”Mitä ihmettä he oikein touhuavat” – Uutisalue

Nico Rosberg haukkui Ferrarin F1-tallin pystyyn – raju ryöpytys: ”Mitä ihmettä he oikein touhuavat”

Ferrarin strategiset valinnat hämmästyttivät jälleen sunnuntaina Ranskan GP:n ratkaisuhetkillä.

Viestintä varikkomuurin ja Carlos Sainzin välillä oli haparoivaa. Sainz ajoi Red Bullin Sergio Perezin perässä ja kuulosti halukkaalta tekemään varikkopysähdyksen, mutta tässä vaiheessa Ferrari käski kuljettajaansa pysymään varikolla.

Sitten Sainz kutsuttiin varikolle, juuri kun hänen kamppailunsa Perezin kanssa oli radalla kiivaimmillaan.

– Ei nyt! Ei nyt! Sainz ärähti takaisin.

Reilu kierros myöhemmin Sainz sitten kutsuttiin varikolle – juuri kun hän oli alkanut tehdä eroa ohittamaansa Pereziin.

Sainz teki työtä käskettyä ja kärsi pysähdyksensä aikana myös viiden sekunnin aikasakon, jonka oli saanut tallinsa aiemman varikkosekoilun seurauksena.

Sainz putosi radalla yhdeksänneksi. Hän raivasi tiensä takaisin viidenneksi ja kuittasi myös kisan nopeimman kierroksen.

– Pyörittelin päätäni ja mietin, että mitä ihmettä he oikein touhuavat, Nico Rosberg hämmästeli Ferrarin ratkaisuja Sky Sportsilla PlanetF1-sivuston mukaan.

– Ensin kun hän ajoi rajusti kilpaa radalla, tiimi ei seurannut koko kamppailua vaan teki omia laskelmiaan varikkopysähdyksistä ja höpötti hänelle kesken taistelun.

– Sitten Carlos oli kolmantena, ja hän olisi pystynyt hyvin pitämään tuon paikan. Renkaat olisivat toimineet maaliin asti. Hänellä olisi ehkä ollut jopa mahdollisuus ohittaa Lewis (Hamilton) ja ottaa kakkospaikka, Rosberg näki.

Hamiltonin lyöminen olisi ollut vaikeaa, sillä kun Sainz tuli varikolle, Hamilton oli vajaat viisi sekuntia edellä ja matkaa ruutulipulle oli 11 kierrosta. Lisäksi Sainzilla oli vielä aikasakko tuloillaan.

Rosbergin mielestä Ferrarin tallipomon Mattia Binotton täytyy tehdä isoja ratkaisuja.

– Heidän täytyy tehdä muutoksia. Todellisia muutoksia, Rosberg linjasi ja haukkui tallin toimintaa kauheaksi.

Source Link is.fi